ΜΠΑΣΚΕΤ



Τι να πω; Να πω ότι έχω πέσει έξω με τον συγκεκριμένο παίκτη; Σίγουρα δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω πίσω. Υπόσχομαι όμως ότι δεν θα τον ξανά δώσω over στις ασίστ που έκανα χθες. Αλλά ξέρετε τι μου έκανε περισσότερο εντύπωση; Πως γίνεται ο ίδιος παίκτης να είχε έξι ασίστ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και χθες στο ΟΑΚΑ να κατέβαζε κεφάλι και να έπαιζε ένας εναντίον πέντε. Δεν βγάζει νόημα. Τι να κάνουμε όμως. Συνεχίζουμε. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί για πρώτη φορά φέτος την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και πάμε να δούμε τι σας προτείνω.

(21:15) Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Σάσα Βεζένκοφ OVER 17,5 πόντοι (1.92 Novibet) 

Είναι ψηλά το line, συμφωνώ. Αλλά είναι και ο Σάσα Βεζένκοφ. Και όπως έχω πει πολλές φορές είναι καλύτερος φέτος από ότι ήταν όταν έφυγε για το ΝΒΑ. Ο Βεζένκοφ έχει ξεκινήσει καταπληκτικά την σεζόν — αν εξαιρέσεις το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε — σκοράροντας πολύ και στα φιλικά, αλλά και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια σε Σούπερ Καπ και πρωτάθλημα. Με το Λαύριο σταμάτησε στους 25 πόντους και τα εννέα ριμπάουντ, ενώ στον τελικό του Σούπερ Καπ, σκόραρε 20 πόντους και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός.

Το παιχνίδι με την Φενέρ δεν βγήκε στον Ολυμπιακό και τον σούπερ σταρ του, αλλά έπαιζε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία έχει και τα καλύτερα forward στην διοργάνωση. Με λίγα λόγια, τουλάχιστον κατά την άποψη μου, η Φενέρ είναι το χειρότερο matchup για Σάσα και Ολυμπιακό. Ένας έξτρα λόγος που θα πάω στο over είναι το ότι η Ζαλγκίρις δεν έχει τους αμυντικούς που μπορούν να περιορίσουν τον Βεζένκοφ + γιατί θεωρώ πως θα έχει έξτρα κίνητρο μετά το κακό του παιχνίδι στην πρεμιέρα να ανακάμψει.

Θα πάω λοιπόν με αυτή την επιλογή για το home opener του Ολυμπιακού.

Αυτά από εμένα σήμερα. Να είστε όλοι καλά.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;