ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team. Η αγωνιστική δράση στην Euroleague συνεχίζεται και αυτή τη φορά θα στραφούμε στην αναμέτρηση Μιλάνο – Παρί (11/10, 21:30) για τη 2η «στροφή» της regular season.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με το οποίο ασχοληθήκαμε ιδιαιτέρως στο πρόσφατο “UpTempo” powered by Pamestoixima.gr και αυτή τη φορά συμφωνήσαμε με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη: Οι Ιταλοί μπαίνουν στην αναμέτρηση ως το φαβορί για την νίκη και την κάλυψη του handicap.

Η Αρμάνι Μιλάνο ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Euroleague από την Μονακό με σκορ 93-80 και έδειξε πως έχει καλά στοιχεία, αλλά ακόμα χρειάζεται χρόνο. Όπως και να ‘χει, έναν παίκτη σας ζητάμε μέσω των εκπομπών να κρατήσετε και θα το επαναλάβουμε και από εδώ: τον Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς. Ο άλλοτε γκαρντ της Βαλένθια είχε στην πρεμιέρα 11 πόντους με 4/8 εντός πεδιάς, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Σύγχρονος πλέι μέικερ, με «γεμάτο» παιχνίδι και καλά στοιχεία.

Στην αντίπερα όχθη, η Παρί «παλέψε» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας, αλλά γνώρισε την ήττα (77-80). Ο «δαιμόνιος» Τι Τζέι Σορτς ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του στην Euroleague (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα), αλλά όπως σημειώνουμε συχνά, οι Γάλλοι υστερούν σε ταλέντο, ποιότητα και εμπειρία αντίστοιχη του επιπέδου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση, το Μιλανό – Παρί έχει ξεκάθαρο φαβορί στα μάτια μας και αυτό είναι η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα. Οι γηπεδούχοι, αν θέλουν να ελπίζουν φέτος σε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια, οφείλουν να «καθαρίζουν» τέτοιους αγώνες.

Γι’ αυτό και θα πάμε στην νίκη της «παρέας» του Νίκολα Μίροτιτς, με handicap -5,5 (1.77 απόδοση στο Pamestoixima.gr).

Ανακεφαλαίωση:

Μιλανό – Παρί: Μιλανό -5,5 στο 1.77 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;