ΜΠΑΣΚΕΤ



Επιστροφή στη δράση για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ. Πάμε κι εμείς με τη σειρά μας να δούμε τις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις Στοίχημα!

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις εντός έδρας αναμετρήσεις του απέναντι σε ια ομάδα που είναι ξεκάθαρα του χεριού του. Η Ζάλγκιρις μπορεί να έκανε τη ζημιά στην Μπαρτσελόνα, όμως το πέτυχε στην δική της έδρα αυτό. μακριά από το Κάουνας είναι αδύνατον να εμφανίσει τόσο ισχυρό πρόσωπο, όσο καλή δουλειά και αν έχει κάνει ο Αντρέα Τρινκιέρι και οι συνεργάτες του. Αυτό ισχύει επίσης, όσο καλό ματς και αν κάνει ο Σιλβέν Φρανσίσκο, αλλά και ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Βέβαια, όπως είπε και ο Ίγκνας Μπραζντέικις στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Amerikanos24, ανυπομωνεί για το ματς. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού θα έχει την ευκαιρία να δει φίλους, αλλά και να κοντραριστεί με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για έναν παίκτη που ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά από εκείνον. Τον Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος δεν έχει πάρει πολλές προσπάθειες, όμως η αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις είναι μια καλή ευκαιρία. Εξάλλου έχει το ταλέντο και την ποιότητα.

Εμείς θα σταθούμε στον Εβάν Φουρνιέ στοιχηματικά, καθώς οι επιλογές του μας αρέσουν και μπορούν να μας δώσουν το κάτι παραπάνω. Εξάλλου 12 χρόνια δεν έμεινε στο NBA επειδή απλά είναι καλό παιδί. Έμεινε λόγω του τεράστιου ταλέντου του. Αυτό περιμένουμε να δούμε και στο ΣΕΦ στο Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις.

Επιλέγουμε τον Εβάν Φουρνιέ και την επιλογή Εβάν Φουρνιέ Over 8,5 πόντοι στο Pamestoixima.gr, επιλογή που πληρώνει ικανοποιητικά (1.85) και αξίζει το ρίσκο που θα πάρουμε.

Για το Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις μιλήσαμε εκτενώς στο Up Tempo by Pamestoixima.gr της Πέμπτης (10/10), όπου Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Ζάκκας είπαν πολλά για την αναμέτρηση αλλά και συνολικά για όλη την 2η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε ξανά το επεισόδιο με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;