ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός ξεκινάει στην Stoiximan GBL με ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, κάθε ματς θέλει σοβαρότητα. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας από το Λαύριο – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός δεν πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα. Πολλά χαμένα ριμπάουντ (44-24 με 14 επιθετικά για την Φενέρμπαχτσε), πολλά τα άστοχα σουτ (4/20 τρίποντα) και κάπως έτσι ήρθε και η ήττα με -11. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην πραγματικότητα και ρίχνεται στη μάχη της Stoiximan GBL, αντιμετωπίζοντας το Λαύριο το απόγευμα της Δευτέρας (7/10) στο κλειστό της Λαυρεωτικής.

Το παιχνίδι, φαινομενικά τουλάχιστον, μοιάζει εύκολο. Και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα και έχει τον τρόπο να κάνει το κάτι παραπάνω ώστε να φτάσει στη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου του.

Το μοναδικό μας ερωτηματικό είναι η τελική διαφορά, καθώς πολύ δύσκολα θα πάμε σε παιχνίδι με μονοψήφια «ψαλίδα» ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είναι κατά πολύ ανώτερος και θέλει να καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες το ματς, ώστε να επικεντρωθεί στην αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΣΕΦ (11/10). Επιπλέον, μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, όπως είναι αυτό απέναντι στη Φενέρ, όχι τόσο για την ήττα, όσο για την απόδοση, ο Ολυμπιακός θέλει να ξεσπάσει. Θα το κάνει; Η λογική λέει ναι. Και με αυτή θα πορευτούμε κι εμείς.

Σε αυτό το παιχνίδι εμείς θα σταθούμε σε δύο ειδικά στοιχήματα, τα οποία μπορούν να μας στείλουν τίμια ταμεία. Πρώτη μας επιλογή θα είναι ο Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός προέρχεται από ένα πολύ καλό ματς απέναντι στη Φενέρ επιθετικά. Περιμένουμε να πάρει προσπάθειες από το ξεκίνημα, γεγονός που σημαίνει και αρκετούς πόντους.

Ποντάρουμε στην επιλογή Μόουζες Ράιτ Over 10,5 πόντοι στο Pamestoixima.gr, επιλογή που πληρώνει με απόδοση 1.85.

Δεύτερη επιλογή μας ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο σταρ του Ολυμπιακού δεν βρήκε τα σουτ που του αρέσουν απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, όμως απέναντι στο Λαύριο είναι άλλη ιστορία. Η επιλογή Σάσα Βεζένκοφ Over 1,5 τρίποντα πληρώνει στο Pamestoixima.gr με 1.60 και αυτή θα είναι η τελευταία μας επιλογή από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Λαύριο.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;