ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Η στήλη δεν ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στην Euroleague, χάνοντας οριακά ορισμένα σημεία, όπως το 6.40 απόδοση που δεν πιάσαμε για… έναν πόντο. Όμως, στο “UpTempo” κάναμε 4Χ4 στις επιλογές που δώσαμε στο «πέρασμα» της Euroleague, επομένως η 1η αγωνιστική έφερε μαζί της κέρδη. Σε κάθε περίπτωση, το Σάββατο (5/10) θα ασχοληθούμε με το Μαρούσι – Προμηθέας (18:00).

Όλοι έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε την 1η κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ ως Α1, αλλά πλέον μιλάμε για την Greek Basketball League. Η GBL, λοιπόν, κάνει τζάμπολ το Σάββατο και έχουμε ξεχωρίσει την επιλογή μας. Θυμίζουμε πως τόσο φέτος, όσο και συνολικά την επόμενη τριετία, η ελληνική λίγκα θα μεταδίδεται ξανά από την ΕΡΤ.

Ο Προμηθέας ηττήθηκε στο Basketball Champions League από την Νίμπουρκ (78-86), αλλά ο Ντάριους Πέρι με 18 πόντους ήταν εκείνος που έδωσε… αισιοδοξία για τη συνέχεια στους Πατρινούς. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου παρά τις αποχωρήσεις των Χάντερ Χέιλ και Άντονι Κάουαν έχει κάνει ξανά «ψαγμένες» κινήσεις και κοιτάει ψηλά. Παράλληλα, έχει βάλει στο δυναμικό της τον Μιχάλη Λούντζη.

Από την άλλη, ενίσχυση έχει φτάσει και στο Μαρούσι, που επιστρέφει στην Ευρώπη μέσω του FIBA Europe Cup. Μάλιστα, η ομάδα των βορείων προαστίων περιμένει… πώς και πώς τον αγώνα με τους Ντόλφινς την Τετάρτη (9/10, 20:15).

Στο παιχνίδι Μαρούσι – Προμηθέας θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι, πιο έμπειροι και ενδεχομένως και πιο έτοιμοι. Η λογική εξ αρχής θα έλεγε να κοιτάξουμε προς τα δεξιά και το value βρίσκεται στην απόδοση αουτσάιντερ που έχουν οι Πατρινοί.

Ως εκ τούτου, αγοράζουμε από το Pamestoixima.gr το διπλό της ομάδας της Αχαΐας στο 1.97.

Ανακεφαλαίωση:

Μαρούσι – Προμηθέας: Προμηθέας νίκη στο 1.97 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;