ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team από το Βερολίνο. Στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Euroleague η στήλη «έβγαλε» το over των τριπόντων του Κώστα Σλούκα, αλλά θα μας επιτρέψετε να είμαστε… πικραμένοι και το γιατί θα το αναλύσουμε εν συνεχεία. Πρώτα, ας τονίσουμε πως την Παρασκευή (4/10) θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το Βίρτους Μπολόνια – Αναντολού Εφές, καθώς περιμένουμε τις αναλύσεις των Αχιλλέα Μαυροδόντη – Διονύση Αραβαντινού για την «μάχη» Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός.

Χρωστάμε μια εξήγηση, ως προς το γιατί είμαστε πικραμένοι… Την Τετάρτη, λοιπόν, κάναμε τρεις επιλογές από την 1η αγωνιστική της Euroleague, που έδιναν 6.40 απόδοση. Παίξαμε με τρία over, και την Πέμπτη (3/10) «βγάλαμε» τα δύο από αυτά και χάσαμε το over 87,5π. του «τριφυλλιού» απέναντι στην Άλμπα. Η στοιχηματική ήττα έγινε ακόμα πιο… βάναυση αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν σημείωσε 87π. (!) τελικά στο άνετο διπλό της στην “Uber Arena”. Όταν φτάνεις… έναν πόντο μακριά από ταμείο στο 6.40 -και μάλιστα στη free στήλη για το κοινό- λογικό είναι να «χαλιέσαι».

Ωστόσο, όσοι παρακολουθείτε την πορεία αυτής της διαδικτυακής γωνιάς από πέρυσι, γνωρίζετε πως τα δύσκολα μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο συγκεντρωμένους. Ακόμα και οι αναποδιές… Το πρόγραμμα της Euroleague συνεχίζεται με τρία παιχνίδια, τα οποία αναλύσαμε στο πρόσφατο “UpTempo”.

Αυτή τη φορά θα προχωρήσουμε σε μία και μόνο επιλογή, που έρχεται από το Βίρτους Μπολόνια – Αναντολού Εφές (4/10, 22:00). Η επιλογή μας ακούει στο όνομα «Τζόρνταν Νουόρα» ή αλλιώς «ο νέος αγαπημένος παίκτης του Αραβαντινού».

Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής στα φιλικά με τη φανέλα της Εφές και θέλει να μπει με τις… μηχανές στο φουλ στην Euroleague. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν παίκτη που προέρχεται από το ΝΒΑ, στο οποίο αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με τους Μπακς, τους Πέισερς και τους Ράπτορς.

Ο Νουόρα έχει το επιθετικό ταλέντο, αλλά και το κορμί για να βάλει δύσκολα στους αντίπαλους φόργουορντ. Μάλιστα, το «ματσάρισμά» του θα έχει επιπλέον ενδιαφέρον, αφού απέναντί του θα βρει τον πρώην της Εφές και νυν της Βίρτους, Ουίλ Κλάιμπερν.

Αγοράζουμε από το Pamestoixima.gr το over στο σκοράρισμα του 26χρονου (10,5 πόντοι το line), ακολουθώντας το… hype που υπάρχει γύρω από τον άλλοτε παίκτη του Louisville.

Ανακεφαλαίωση:

Τζόρνταν Νουόρα, over 10,5 πόντοι στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;