ΜΠΑΣΚΕΤ



Η Ευρωλίγκα ξεκινά! Η ώρα για την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης έφτασε και μαζί της ήρθε και η ώρα για τα στοιχήματά μας. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός πάντα παίζει στα κόκκινα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων η διαφορά είναι από τρεις πόντους και κάτω, με τον Ολυμπιακό να μετρά τρεις σερί νίκες. Βέβαια όλα αυτά είναι στο παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος, παρά τα προβλήματά του, να αντιμετωπίσει την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένει εκτός, όπως και ο Μουστάφα Φαλ. Το ίδιο ισχύει και για τον Κίναν Έβανς, ενώ εκτός είναι και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας. Τα θετικά είναι πως ο Ολυμπιακός έχει και πάλι τον Σακίλ ΜακΚίσικ ετοιμοπόλεμο, με τον Αμερικανό να επιστρέφει στην 12άδα.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρα δύσκολο έργο στην εν λόγω αναμέτρηση. Το γνωρίζουν άπαντες αυτό. Εμείς θα ξεκινήσουμε ταπεινά και θα πάμε με το «διπλό» με χάντικαπ. Πρότασή μας λοιπόν θα είναι το Ολυμπιακός +5,5 στην Stoiximan.

Δεν μένουμε όμως εκεί. Βάσει των όσων είδαμε στα φιλικά και στο Stoiximan Super Cup, ο Ολυμπιακός έχει ένα μυστικό όπλο. Όχι, δεν μιλάμε για τον Σάσα Βεζένκοφ. Αυτός είναι άλλωστε… γνωστό όπλο. Μιλάμε για τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος είναι σε τρομερή κατάσταση και έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Ποντάρουμε σε αυτόν και στην επιλογή Φιλίπ Πετρούσεφ 5+ ριμπάουν στην Stoiximan.

Τέλος, πάμε στον Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος ακόμη δεν έχει βρει τον εαυτό του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει απαράμιλη ποιότητα. Ο Ολυμπιακός θα του δώσει μπάλες και μένει να δούμε τι θα κάνει εκείνος, Πάμε λοιπόν στην επιλογή Εβάν Φουρνιέ 1+ εύστοχο τρίποντο στην Stoiximan, επιλογή με την οποία θα κλείσουμε την τριάδα μας.

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη 3/10 , αναλύσαμε την αγωνιστική της Euroleague, όπως και το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Στοίχημα. Πατήστε εδώ για να δείτε ξανά το επεισόδιο με όλα όσα ανέλυσαν Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Ζάκκας!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Στοίχημα:

Ολυμπιακός +5,5

Φιλίπ Πετρούσεφ 5+ ριμπάουντ

Εβάν Φουρνιέ 1+ εύστοχο τρίποντο

To συγκεκριμένo bet μας πληρώνει με απόδοση 2.42 στην StoiximanStoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;