ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Η μπασκετική σεζόν ξεκινάει και επίσημα με το Super Cup της Ρόδου και η στήλη θα σταθεί στο Παναθηναϊκός – Άρης (28/9, 17:15).

Ό,τι έγινε την περσινή σεζόν δεν έχει πια… αγωνιστική σημασία. Όμως, όσα μας έμαθε το πρόσφατο παρελθόν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και για την χρονιά που αρχίζει, όπως εξηγούσαμε στην εκπομπή “UpTempo”.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν στην προετοιμασία της έδειξε πως χρειάζεται χρόνο. Το «τριφύλλι» ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και απουσίες και δεδομένα δεν βρίσκεται ακόμα στην κατάσταση που θέλει ο Τούρκος προπονητής.

Ωστόσο, από την 1η μέρα οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας φαίνεται πως έχουν σωστή νοοτροπία. Άλλωστε, όλοι «μαρτυρούν» πως οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές και το κίνητρο τεράστιο. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κορυφή πριν από λίγους μήνες, αλλά θέλει να παραμείνει εκεί. Το challenge δεν είναι απλό, αλλά ο Αταμάν έχει το κατάλληλο ρόστερ στα χέρια του για να τα καταφέρει.

Ας μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ο «Επτάστερος» έκανε τρεις προσθήκες – αναβαθμίσεις, με τους Λορένζο Μπράουν, Τσεντί Οσμάν και Ομέρ Γιούρτσεβεν. Επαναλαμβάνουμε: οι «πράσινοι» θα χρειαστούν χρόνο, αλλά όταν πρέπει θα είναι έτοιμοι και… τρομακτικοί.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης θέλει να έχει ξανά στο παιχνίδι του την… ταυτότητα και τη φιλοσοφία του Γιάννη Καστρίτη. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να κάνει εκ νέου «ζημιές», καθώς συμμετέχει και στο Eurocup.

Οι «κίτρινοι» το καλοκαίρι κράτησαν τον Βασίλη Τολιόπουλο με ένα «χρυσό» συμβόλαιο για τα δεδομένα τους, ενώ στην ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα ηττήθηκαν εύκολα από τη Βενέτσια (95-75). Είναι φανερό πως και οι Θεσσαλονικείς δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που θέλει ο κόουτς Καστρίτης, όμως έχουν τα φόντα να κυνηγήσουν την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, η ανετοιμότητα της εποχής μας κάνει να θεωρούμε υπερβολικό το line, στον μεταξύ τους ημιτελικό στο Super Cup. Προφανώς, οι «πράσινοι» είναι το φαβορί και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούν στον τελικό. Ωστόσο, το όριο στους 19,5 πόντους είναι υψηλό.

Για λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια, θα ποντάρουμε στο +20,5 των φιλοξενούμενων στο επικείμενο Παναθηναϊκός – Άρης, το οποίο δίνεται στο 1.78 στο Pamestoixima.gr. Με άλλα λόγια, ακόμα και αν το «τριφύλλι» επικρατήσει με 20π., όπως έκανε η Βενέτσια προ ημερών, το δελτίο μας θα είναι κερδισμένο.

Ανακεφαλαίωση:

Παναθηναϊκός – Άρης: Άρης +20,5 στο 1.78 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;