ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Σε ημέρα με λιγοστά γκολ εξελίχθηκε η χθεσινή, και δεύτερη, στο Champions League. Το κακό φάνηκε από την αρχή με τη λευκή ισοπαλία στο Μπολόνια-Σαχτάρ και τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι στο 4’. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε παρά τις καμιά 20αριά τελικές των Ιταλών και φάγαμε… γλάρο. Στο «Έτιχαντ» δε, μία από τα ίδια ζήσαμε. Και ποιος θα το περίμενε σε τέτοιο παιχνίδι!

Σήμερα, θα στραφούμε σε ένα παιχνίδι που για αρκετούς μοιάζει αντιεμπορικό. Ο λόγος για το Μπρεστ-Στουρμ Γκρατς, το οποίο στα μάτια μας έχει όλα τα φόντα να μας στείλει στο ταμείο. Διότι εκτιμούμε πως οι book έχουν εκτιμήσει λάθος το σετ των αποδόσεων και υπάρχει μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω… επί δύο.

Τελείως διαφορετική εκκίνηση στη σεζόν για τις δύο ομάδες. Η Μπρεστ έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες και μόλις μία νίκη στη Ligue 1, παρουσιάζοντας κακό πρόσωπο συνολικά. Έχει προλάβει να δεχτεί ήδη 10 γκολ σε τέσσερις αγώνες, σκοράροντας βέβαια και άλλα έξι. Με το μοναδικό τρίποντο να έρχεται επί της Σεντ Ετιέν, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0.

Η Στουρμ Γκρατς από τη μεριά της ξεκίνησε με ήττα από τη Ραπίντ Βιέννης και από τότε τα… έσπασε. Τέσσερις κολλητές ήττες για να ανέβει μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 12 πόντους, ενώ έχει κάνει και νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο Αυστρίας. Μετρά 10-4 τέρματα στο πρωτάθλημα, της αρέσει να παίζει επιθετικά και λιγοστές φορές βάζει σκοπιμότητα στο ματς.

Τρεις απουσίες για τους γηπεδούχους, αφού δεν υπολογίζονται οι Φεβρ, Λοκό και Λε-Μελού, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν πάνοπλοι στο Γκινγκάμπ, όπου και θα διεξαχθεί το ματς γιατί η φυσική έδρα της Μπρεστ δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπρεστ-Στουρμ Γκρατς Χ2 & over 0,5 goals (2.18) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;