ΜΠΑΣΚΕΤ



Το Amerikanos24 ανέλυσε τα ρόστερ όλων των ομάδων της Euroleague και κατέληξε στα top 5 της κάθε θέσης. Έτσι, θα έχουμε 25 συνολικά αθλητές, οι οποίοι αναμένεται να λάμψουν τη φετινή σεζόν! Μετά τους point guards και τους shooting guards, συνεχίζουμε με την θέση «3» και τους Top 5 Euroleague Small Forwards.

Εβάν Φουρνιέ

Για τον Εβάν Φουρνιέ, ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Παίκτης με 700+ παιχνίδια στο NBA, ο οποίος μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο και από κάθε σημείο. Είναι μόλις 10 και κάτι μέρες στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως μοιάζει λίγο διστακτικός με τις επιθέσεις που παίρνει, όμως σύντομα θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό.

Στοιχηματικά, έχουμε μια εξαιρετική επιλογή από το Pamestoixima.gr, καθώς θα ποντάρουμε στο Εβάν Φουρνιέ να σκοράρει με Buzzer Beater, επιλογή που πληρώνει με απόδοση 4.00!

Τσεντί Οσμάν 

Για πολλούς αποτέλεσε την απάντηση του Παναθηναϊκού στην μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Τεράστιος παίκτης που ξέρει από Ευρωλίγκα, έχοντας παίξει σε αυτή με την Έφες, ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιξε με σημαντικό ρόλο στο ΝΒΑ. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ, με την μετ;αγραφή του να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκτησε ένα τριάρι που μπορεί να σκοράρει, να σουτάρει, να δημιουργήσει και κυρίως, να δώσει σκληράδα στους Πράσινους.

Στοιχηματικά, θα ποντάρουμε στον Παναθηναϊκό και θα σας προτείνουμε την επιλογή Παναθηναϊκός πρόκριση στον τελικό. Το συγκεκριμένο στοίχημα δίνει απόδοση 2.35 στo pamestoixima.gr.

Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις

Ο κύριος 50 πόντοι! Ο Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ. Στη Φενέρ έχει βρει τον εαυτό του και έχει γίνει ένας εκ των κορυφαίων παικτών ολόκληρης της λίγκας, με το πολύπλευρο παιχνίδι του να δημιουργεί άπειρα προβλήματα σε επίθεση και άμυνα των αντιπάλων. Δεν θα μπορούσαμε να μην τον έχουμε στην πεντάδα, ενώ, εάν δεν είχαν γίνει και οι μεταγραφές των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ψηλά.

Στοιχηματικά, δεν περιμένουμε πως η Φενέρ θα πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Είναι μια ομάδα με ταλέντο, αλλά δεν μοιάζει ικανή να μπει ξανά στην τετράδα. Επιλέγουμε το Φενέρμπαχτσε όχι πρόκριση στου Final 4, επιλογή που στο pamestoixima.gr πληρώνει με 1.65.

Μάριο Χεζόνια

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ένας παίκτης με ζηλευτό ταλέντο. Μπορεί να παίξει και στο «3» και στο «4», ενώ το δολοφονικό του σουτ και η αθλητικότητά του, σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχει αποκομίσει τα τελευταία χρόνια, τον κάνουν έναν παίκτη με τρομακτικό πακέτο. Το καλοκαίρι έγινε… σίριαλ η περίπτωσή του, με Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό και ΝΒΑ να είναι μέσα στην εξίσωση. Παρόλα αυτά, στο τέλος τον κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον κράτησε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Στοιχηματικά, αξίζει να προσέξουμε τις επιλογές της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί είναι ομάδα επιπέδου και με τον Χεζόνια στο παρκέ είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα. Εμείς, λοιπόν, θα ποντάρουμε στην επιλογή Ρεάλ Μαδρίτης πρόκριση στο Final Four, επιλογή που στο pamestoixima.gr πληρώνει με 1.55.

Σαβόν Σιλντς

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε τον Σαβόν Σιλντς στην εξίσωση. Ο Δανός αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για την Αρμάνι, παρότι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τους τραυματισμούς. Παρόλα αυτά, όταν είναι καλά, ανεβάζει ολόκληρη την Αρμάνι με το σκοράρισμα και την δημιουργία του, ενώ τα μακριά του χέρια τον βοηθούν να κάνει το κάτι παραπάνω στην άμυνα.

Μετά από τα όσα είδαμε από την Αρμάνι Μιλάνο στη Κρήτη και στο Ηράκλειο, δεν είναι παράλογο να ποντάρουμε σε αυτή. Πέραν του Σιλντς και του Μίροτιτς που ξεχωρίζουν, οι Ιταλοί έχουν κάνει στοχευμένες κινήσεις και έχουν δώσει βάθος στο ρόστερ. Έτσι, θα ποντάρουμε στο Μιλάνο να προκριθεί στα playoffs, επιλογή που στο pamestoixima.gr πληρώνει με απόδοση 2.05.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;