ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Μια νέα εποχή ξεκινά στο ποδόσφαιρο και την περιμένουμε με ανυπομονησία. Σήμερα, το Champions League για τη σεζόν 2024/25 κάνει σέντρα. Κάτι που περιμέναμε πώς και πώς, αφού θα υπάρξει τελείως διαφορετική μορφή σε σχέση με τα όσα γνωρίζαμε. Η League Phase ξεκινά, λοιπόν, σήμερα και θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Σε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη μοιράζεται η πρώτη αγωνιστική του νέου φορμάτ, με πολλές και διάφορες ματσάρες. Εμείς, θα ασχοληθούμε με το Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Λιλ, το οποίο στο μυαλό μας μπορεί να αποδειχτεί από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της πρώτης ημέρας.

Μιλάμε για πρεμιέρα… Και οι πρεμιέρες όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, κρύβουν παγίδες. Εμείς δεν θα «μασήσουμε» από αυτό και θα επιλέξουμε καθαρό σημείο, δηλαδή τον νικητή του αγώνα.

Πρόκειται για δύο ομάδες, οι οποίες αρέσκονται να παίζουν επιθετικά και να δημιουργούν. Με καλές επιθετικές γραμμές, αλλά και με ορισμένα ανασταλτικά ζητήματα τα οποία στην Ευρώπη δεδομένα πρέπει να τα μπαλώσουν.

Η Σπόρτινγκ έχει ξεκινήσει με το 5/5 στο πρωτάθλημα, έχοντας 19-2 τέρματα μέχρι στιγμής. Μιλάμε για μια επιθετική μηχανή, η οποία σκοράρει κατά ριπάς και έχει για εκτελεστή τον σπουδαίο Βίκτορ Γκιόκερες. Ο Σουηδός στράικερ έχει συμμετοχή σε περισσότερα από 15 γκολ μέχρι σήμερα στη σεζόν και πραγματικά θα είναι μια πρόκληση για τη Λιλ να τον σταματήσει.

Όσον αφορά τη Λιλ, έχει πολλά αμυντικά ζητήματα τα οποία πρέπει άμεσα να φτιάξει. Μόλις 6 βαθμοί σε 4 αγωνιστικές στη Ligue 1, ξεκίνησε με δύο κολλητές νίκες με 2-0, αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν οι ήττες από Παρί (1-3) και την ουραγό Σεντ Ετιέν (1-0). Μάλιστα, στις δύο τελευταίες ήττες, πρέπει να προστεθεί και αυτή από τη Σλάβια στην Πράγα (2-1), η οποία δεν στοίχισε τελικά.

Αναμφίβολα, οι δύο ομάδες αρέσκονται να παίζουν επίθεση. Παρόλα αυτά, μιλάμε για διαφορά ποιότητας, αφού η Σπόρτινγκ λειτουργεί πολύ καλύτερα ως σύνολο από τη Λιλ, την οποία περιμένω στη Λισαβόνα να παίξει πιο σφιχτά.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Λιλ 1 & over 1,5 goals (1.98) Stoiximan

Εξτραδάκι το να σκοράρει πρώτος στο ματς ο Γκιόκερες στο 4.40.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;