ΜΠΑΣΚΕΤ



Το παιχνίδι με τη Βίρτους Μπολόνια δεν μας πήγε καλά, καθώς πιάσαμε το χάντικαπ, αλλά μας τα χάλασε το λάιν των πόντων του Ολυμπιακού, το οποίο χάσαμε για δύο πόντους. Δεν μας πτωεί πάντως αυτό. Έρχεται εξάλλου ο τελικός του τουρνουά της Κρήτης, στο οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Στοίχημα!

Ο Ολυμπιακός, όπως ξέρετε, έχει ταξιδέψει στην Κρήτη χωρίς τους Μιλουτίνοφ, Φαλ και ΜακΚίσικ, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους. Από την άλλη όμως, οι Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος και Φιλίπ Πετρούσεφ είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μάλιστα πήραν χρόνο στο πρώτο ματς της ομάδας στο Ηράκλειο. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Ολυμπιακού παραμένει πλήρης, ακόμη και χωρίς τους βασικούς της σέντερ. Αυτό δείχνει και το πόσο  απίστευτο ρόστερ έχει δημιουργήσει ο Ολυμμπιακός.

Η Φενέρμπαχτσε από την άλλη είναι επίσης έτοιμη και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή της, ενώ είδαμε στο ματς με την Αρμάνι πως δεν τα παρατάει ποτέ. Βέβαια ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, οπότε το ματς αναμένεται συναρπαστικό.

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι έχει να κάνει με τη νίκη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το παιχνίδι θα είναι περίπατος. Όπως άλλωστε συνέβη και με τη Βίρτους, ματς στο οποίο η διαφορά άνοιξε στο τέλος.

Εμείς θα ποντάρουμε στον Ολυμπιακό και στη νίκη του, όμως θα ποντάρουμε και στο Under,  καθώς σε κανένα από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του Ηρακλείου δεν έχουν μπει πάνω από 160 πόντοι.

Προτείνουμε την επιλογή νικητής Ολυμπιακός και Under 161,5 στην Stoiximan, με απόδοση 2.35.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός Στοίχημα:

Ολυμπιακός και Under 161,5

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 2.35 στην Stoiximan

Στο έκτακτο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Τετάρτη (4/9) το βράδυ, αναλύσαμε μαζί με τον Γιώργο Αμερικάνο τον Εβάν Φουρνιέ. Παράλληλα, σας μεταφέραμε ζωντανά εικόνα από το αεροδρόμιο και την μυθική υποδοχή από περίπου 3.000 φίλους του Ολυμπιακού. Πατήστε εδώ για να δείτε ξανά το επεισόδιο με όλα όσα ανέλυσαν Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Αμερικάνος!

Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;