ΜΠΑΣΚΕΤ



Άνετο ταμείο χθες το βράδυ με την επικράτηση της Παρτιζάν κόντρα στην ΑΕΚ και συνεχίζουμε σήμερα με την φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια στην Κρήτη. Πρώτο ουσιαστικά επίσημο (φιλικό) παιχνίδι μετά το ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και το show του Γιώργου Πρίντεζη για τον Ολυμπιακό, μπροστά σε κοινό στην Κρήτη. Πάμε να δούμε τι σας έχω προτείνει για το Στοίχημα σήμερα το βράδυ.

(20:30) Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ -7,5 (1.86 Novibet) 

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει στην διάθεση του τρεις παίκτες απόψε + τον Κίναν Έβανς, όμως παραμένει μία αρκετά καλύτερη ομάδα και πιο γεμάτη από την Βίρτους Μπολόνια. Χωρίς τους Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ Μακίσικ, αλλά με το νέο σούπερ δίδυμο των Εβάν Φουρνιέ και Σάσα Βεζένκοφ. Ουσιαστικά αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το πρώτο δυνατό τεστ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έστω και αν αυτό είναι σε χαρακτήρα φιλικής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, η Βίρτους έχει ξεκινήσει με μία ήττα και μία νίκη την προετοιμασία της για την φετινή σεζόν. Ηττήθηκε στην παράταση από την Μπρέσια, ενώ κέρδισε σχετικά άνετα την Γκραν Κανάρια μερικές μέρες νωρίτερα. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν έχει το ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός.

Κι ενώ είναι φιλικό, θα πάμε με τον Ολυμπιακό και το χάντικαπ για πολλούς και διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων είναι και ο κόσμος, αλλά και η διάθεση της ομάδας να δείξει κάτι καλό σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ξανά λέω, είναι φιλικό, οπότε το έχουμε αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας όταν έρχεται η ώρα να ποντάρουμε.

Αυτά από εμένα σήμερα. Να είστε καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;