ΜΠΑΣΚΕΤ



Το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν και όλα ας προϊδεάζουν για ια σπουδαία σεζόν. Εξάλλου, με τα φιλικά να έχουν ξεκινήσει για τα καλά, έχουμε επιστρέψει κι εμείς στην κανονικότητα. Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές μας από το Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια Στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στην Κρήτη χωρίς τους Μιλουτίνοφ, Φαλ και ΜακΚίσικ, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους. Από την άλλη όμως, οι Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος και Φιλίπ Πετρούσεφ θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Ολυμπιακού παραμένει πλήρης, ακόμη και χωρίς τους βασικούς της σέντερ. Αυτό δείχνει και το πόσο  απίστευτο ρόστερ έχει δημιουργήσει ο Ολυμμπιακός.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Βίρτους, ο Λούκα Μπάνκι έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Έτσι, πα παρατάξει πλήρες ρόστερ απέναντι στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι έχει να κάνει με τη νίκη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το παιχνίδι θα είναι περίπατος. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι και για να μπορέσει  να δέσει ως ομάδα θα χρειαστεί χρόνο. Το σημαντικό πάντως θα είναι το γεγονός πως θα δούμε για πρώτη φορά τον Εβάν Φουρνιέ με τα ερυθρόλευκα.

Εμείς θα ποντάρουμε στον Ολυμπιακό και στη νίκη του, προσθέτοντας και ένα μικρό χάντικαπ. Παράλληλα, θα παίξουμε και με το λάιν των πόντων του Ολυμπιακούτ,

Προτείνουμε την επιλογή Ολυμπιακός -3,5 και το Ολυμπιακός over 79,5 πόντοι στην Stoiximan, με απόδοση 1.91.

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια Στοίχημα:

Ολυμπιακός -3,5

Ολυμπιακός over 79,5

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 1.91στην Stoiximan

Στο έκτακτο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Τετάρτη (4/9) το βράδυ, αναλύσαμε μαζί με τον Γιώργο Αμερικάνο τον Εβάν Φουρνιέ. Παράλληλα, σας μεταφέραμε ζωντανά εικόνα από το αεροδρόμιο και την μυθική υποδοχή από περίπου 3.000 φίλους του Ολυμπιακού. Πατήστε εδώ για να δείτε ξανά το επεισόδιο με όλα όσα ανέλυσαν Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Αμερικάνος!

Stoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;