ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επιστρέψαμε με το… δεξί μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων και “πληρωθήκαμε” στο παιχνίδι της Μπέτις κόντρα στη Λεγανές. Προχωράμε στην αναμέτρηση Μαγιόρκα – Βιγιαρεάλ που ανοίγει το πρόγραμμα του Σαββάτου στη La Liga.

Μαγιόρκα

Επισκέφθηκε την Λεγανές στην Μαδρίτη και μετά από πειστική εμφάνιση πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν (1-2-1). Καλό πρώτο ημίχρονο από τους Νησιώτες. Γενικά η γηπεδούχος δεν βοήθησε στο θέαμα και η ομάδα του Αρασάτε ήταν αυτή που πήρε τις περισσότερες πρωτοβουλίες. Στο πρώτο μέρος είχε δύο καλές στιγμές με τον Ασάνο (3’, 23’) και μια τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Μουρίκι στο 27’. Δικαιώθηκε για την επιμονή της στο 43’ και βρήκε το γκολ (Ροντρίγκεθ) το οποίο της έδωσε και τη νίκη. Κλασσική ομάδα Αρασάτε. Καλά στημένη στον αγωνιστικό, με έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία και το κλείσιμο των διαδρόμων. Δεν θα είναι εύκολη λεία για κανέναν στην έδρα της όπου ήδη έχει κάνει δυο… χαλάστρες σε Ρεάλ μαδρίτης (1-1) και Σεβίλλη (0-0)

Εκτός οι Γιάμπρες, Μαφέο και Μόρει.

Βιγιαρεάλ

Έβαλε έναν βαθμό στα σακούλι της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βαλένθια (1-1) και παρέμεινε αήττητη μετά από 4 αγωνιστικές (2-2-0). Ίδρωσε για τον βαθμό έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Μετά από αδράνεια στην άμυνα έμεινε πίσω στο σκορ στο 23’ και χωρίς να έχει απειλήσει ιδιαίτερα βρήκε την ισοφάριση στο 45+3’ με τον Πέρεθ. Στο δεύτερο μέρος έγινε πολύ δύσκολο το έργο της καθώς ο Γκεγιέ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Πάσχισε στη συνέχεια για να σώσει τον βαθμό, με την Βαλένθια να έχει τρεις καλές στιγμές, αλλά εν τέλει άντεξε και διατήρησε το αήττητο της. Τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που μένει πίσω στο σκορ και καταφέρνει να μην ηττηθεί. Σε δύο περιπτώσεις πήρε τον βαθμό (κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια) και στη μια έκανε την ολική ανατροπή και έφτασε στο τρίποντο (κόντρα στη Θέλτα). Σημαντικό στοιχείο, δείχνει αν μη τι άλλο χαρακτήρα. Λέει βέβαια πολλά και για την αμυντική της λειτουργία, καθώς έχει δεχθεί ήδη επτά τέρματα στις πρώτες επτά στροφές αλλά… επιβιώνει μέχρι στιγμής χάρις στη δύναμη πυρός που έχει στην επίθεση και τα εννέα τέρματα που έχει πετύχει.

Εκτός οι Πεδράθα, Μορένο, Καμπουάλα και Γκεγιέ. Αμφίβολη η συμμετοχή των Πεπέ και Μπαϊγί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Η Μαγιόρκα θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στην έδρα της για να φτάσει στον στόχο της παραμονής. Ήδη έδειξε πως είναι επικίνδυνη στον «Σαν Μόις» μετά τις ισοπαλίες με Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη. Η Βιγιαρεάλ πάντως έχει δείξει καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα της σεζόν, ποιοτικά είναι ένα σκαλί πάνω από την γηπεδούχο και έχει και σημαντικές επιστροφές. Θα της δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Πάμε με το Χ2 και Under 3.5 σε απόδοση 2.00 από – Novibet  

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;