ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επιστροφή των πρωταθλημάτων μετά τη διακοπή τω εθνικών ομάδων επιστροφή και της αγαπημένης μας και συναρπαστικής φέτος La Liga. Η Ρεάλ Μπέτις, η οποία θα υποδεχθεί την Λεγανές στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, έκανε την… αυτοκριτική της και επιστρέφει μετά τη διακοπή για να δώσει απαντήσεις και να βάλει επιτέλους στο σακούλι της το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Ρεάλ Μπέτις

Φτάσαμε αισίως στην πέμπτη στροφή της La Liga και η Μπέτις ακόμα βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης της νίκης (0-2-1). Να σημειωθεί πως εκκρεμεί εξ’ αναβολής παιχνίδι με την Χετάφε το οποίο θα δώσει μεσοβδόμαδα.

Πριν τη διακοπή ηττήθηκε στο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ με σκορ 2-0, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Αλαβές (0-0) και Χιρόνα (1-1). Δεν ήταν κακή η παρουσία της στην πρωτεύουσα. Απειλήθηκε ελάχιστα στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μισό ανέλαβε… δράση ο Εμπαπέ (67’, 75’ πεν.) και η ομάδα από τη Σεβίλλη δεν είχε καμία απάντηση. Ποντάρει πολλά στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και θέλει να εκμεταλλευτεί το σπίτι της και να φθάσει στο πρώτο της τρίποντο. O Λο Σέλσο (5εκ από Τότεναμ) είναι το νέο πρόσωπο της αποστολής. Σημαντική προσθήκη στη φαρέτρα του Πελεγκρίνι που θα του λύσει τα χέρια μετά τις καλοκαιρινές αποχωρήσεις αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι μπέτικος.

Συνεχίζει εκτός ο Ίσκο, ο οποίος εκτιμάται πως θα επιστρέψει σε 3-4 μήνες. Εκτός και οι Μπαρτρά, Μεντί Χουάνμι. Αμφίβολη η συμμετοχή των Μαρκ Ρόκα και Μπακαμπού.

Λεγανές

Πριν τη διακοπή μπήκε τέλος στο αήττητο σερί 3 αγώνων που έτρεχε (1-2-0), καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Μαγιόρκα (0-1). Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Η ομάδα του Μπόρχα ήταν… ανύπαρκτη επιθετικά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βρει απάντηση στο γκολ που δέχθηκε στο 43’ και να ηττηθεί. Σε κάθε περίπτωση, για τα δεδομένα της η… ταπεινή ομάδα από τα προάστια της Μαδρίτης έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και έχει ήδη βάλει 5 πολύτιμους βαθμούς στα σακούλι της.

Έκανε… θόρυβο στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, καθώς απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μπορούσια Ντόρτμουντ τον πολύπειρο φορ Σεμπαστιάν Αλέρ. Τρομερή προσθήκη για το μέγεθός της και σημαντικότατη ποιοτική αναβάθμιση της επίθεσής της. Εντυπωσιακή και η απόκτηση του Ματίγια Νάσττασιτς για την αμυντική της γραμμή. Πρόκειται για δυο προσθήκες που την ανεβάζουν επίπεδο, της δίνουν ποιότητα και εμπειρία και θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην μάχη της παραμονής.

Αμφίβολη η συμμετοχή του Τάπια.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Η Μπέτις δεν πραγματοποίησε το ξεκίνημα που θα ήθελε, αλλά είδε τα λάθη της στην παύση των πρωταθλημάτων και επιστρέφει πιο έτοιμη και πιο… γεμάτη ελέω της έλευσης νέων παικτών στο ρόστερ. Η Λεγανές ξεκίνησε θετικά, αλλά κόντρα σε αντιπάλους που ήταν στα μέτρα της. Σήμερα ανεβαίνει ο πήχης της δυσκολίας κόντρα σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο κόντρα στον οποίο δεν διατηρεί και καλή παράδοση.

Πάμε με τον άσσο σε συνδυασμό με Over 1.5 σε απόδοση 2.25 από – Novibet

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;