ΜΠΑΣΚΕΤ



Το Amerikanos24 ανέλυσε τα ρόστερ όλων των ομάδων της Euroleague και κατέληξε στα top 5 της κάθε θέσης. Έτσι, θα έχουμε 25 συνολικά αθλητές, οι οποίοι αναμένεται να λάμψουν τη φετινή σεζόν! Μετά τους point guards, συνεχίζουμε με την θέση «2» και τους Top 5 Euroleague shooting guards.

Κέντρικ Ναν

Η αλήθεια είναι πως για τον Κέντρικ Ναν δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο άνθρωπος είναι μια διαστημική παικτάρα, ο οποίος μπορεί να βάλει τη μπάλα στο καλάθι με κάθε τρόπο. Η μεταγραφή του ανέβασε τον Παναθηναϊκό επίπεδο και τον έκανε διεκδικητή τίτλου και εν συνεχεία πρωταθλητή, με τον Κέντρικ Ναν να παραμένει στο ΟΑΚΑ και να είναι έτοιμος για μια ακόμη μεγάλη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για τον κορυφαίο shooting guard της Ευρώπης και φέτος περιμένουμε να δούμε ακόμη περισσότερα από εκείνον!

Στοιχηματικά, θα ποντάρουμε στον Παναθηναϊκό και θα σας προτείνουμε την επιλογή Παναθηναϊκός πρόκριση στον τελικό. Το συγκεκριμένο στοίχημα δίνει απόδοση 2.35 στo pamestoixima.gr.

Κέβιν Πάντερ

Ο Κέβιν Πάντερ πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τους τραυματισμούς, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να δείξει το υπέρμετρο ταλέντο του όποτε ήταν υγιής. Το καλοκαίρι όμως η Παρτίζαν άλλαξε τα πάντα στο ρόστερ της και ο Αμερικανός επέλεξε να δοκιμάσει κάτι άλλο. Και αυτό το κάτι άλλο, ήταν το να γίνει ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, η οποία στο πρόσωπό του είδε τον νέο της ηγέτη. Θα παίξει το «2» και θα αναλάβει να δώσει σκορ στην ομάδα του Πεναρόγια. Εξάλλου η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στο Final 4 και ο Πάντερ έμοιαζε μονόδρομος.

Στοιχηματικά, θα ποντάρουμε στις νίκες της Μπαρτσελόνα. Ακόμη και με τον Κέβιν Πάντερ, μοιάζει δύσκολο να ξεπεράσει τις 21 νίκες. Επιλέγουμε λοιπόν το Μπαρτσελόνα Undrer 21,5 νίκες. Το συγκεκριμένο στοίχημα δίνει απόδοση 1.75 στo pamestoixima.gr.

Ντζάναν Μούσα

O Ντζάναν Μούσα είναι ένας παίκτης με ζηλευτό ταλέντο. Πέρσι βομβάρδισε τα καλάθια με τρομερή συνέπεια και η πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης οφείλεται σε τεράστιο βαθμό σε εκείνον. Άλλωστε το βραβείο του MVP Ιανουαρίου το κέρδισε με το σπαθί του, ενώ η απουσία του από τις πρώτες πεντάδες της σεζόν χαρακτηρίζεται τουλάχιστον… έγκλημα. Όπως και να έχει, η παραμονή του στην Ρεάλ αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο της Μαδρίτης, ειδικά από την στιγμή που το φετινό καλοκαίρι μπορεί να χαρακτηριστεί κακό για τους δευτεραθλητές Ευρώπης. Ο Ντζάναν Μούσα όμως, όπως και να έχει, θα κουβαλήσει πολύ την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στοιχηματικά, αξίζει να προσέξουμε τις επιλογές της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί είναι ομάδα επιπέδου και με τον Μούσα ως αιχμή του δόρατος είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα. Εμείς, λοιπόν, θα ποντάρουμε στην επιλογή Ρεάλ Μαδρίτης πρόκριση στο Final Four, επιλογή που στο pamestoixima.gr πληρώνει με 1.55.

Μάρκους Χάουαρντ

Τι κι αν δεν είναι ούτε 1.80; Ο Μάρκους Χάουαρντ είναι ένας παίκτης που κάνει την διαφορά. Σκοράρει με την τρομερή του ικανότητα στο 1-1 και με το δολοφονικό του σουτ. Είναι ένας σκόρερ ολκής, που παρότι δεν γεμίζει το μάτι, όντας μόλις 1.78, μπορεί να κάνει σμπαράλια κάθε αντίπαλη άμυνα. Βέβαια το ότι έχει την ικανότητα να βάλει 30 και 40 πόντους, δεν κάνει την Μπασκόνια καλή ομάδα, καθώς οι Βάσκοι έχουν πρόβλημα, εξαιτίας του φτωχού τους ρόστερ. Παρόλα αυτά, ο Μάρκους Χάουαρντ θα κάνει την διαφορά και πάλι.

Στοιχηματικά, η Μπασκόνια δεν έχει να μας δώσει πολλά. Είναι ξεκάθαρα μια ομάδα με χαμηλό ταβάνι, που θα περιμένει τα πάντα από τον Χάουαρντ, τον Μονέκε και τον Ρογκαβόπουλο. Εμείς με τη σειρά μας θα ποντάρουμε στο Μπασκόνια Under 14,5 νίκες, επιλογή που στο pamestoixima.gr πληρώνει με 1.65.

Σκότι Ουίλμπεκιν

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν είναι ένας παίκτης που μπορεί να σε τρελάνει, τόσο με την καλή, όσο και με την κακή έννοια της λέξης. Ο Αμερικανός στη μέρα του μπορεί να κάνει απίθανα πράγματα, όμως όταν δεν βρεθεί σε αυτό, μπορεί να γίνει καταστροφικός για την ίδια την ομάδα του. Ο ίδιος δεν το κουνάει από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία με τη σειρά της έχει προσθέσει ποιότητα στην περιφέρεια και στα φόργουορντ, όμως το πρόβλημα στο «5» θα τους περιορίσει. Πάντως, ο Σκότι Ουίλμπεκιν μπορεί να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του στο «5», οπότε υπομονή μέχρι να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το μπάσκετ των Τούρκων.

Στοιχηματικά, δεν περιμένουμε πως η Φενέρ θα πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής και την Βαρκελώνη. Είναι μια ομάδα με ταλέντο, αλλά δεν μοιάζει ικανή να μπει ξανά στην τετράδα. Επιλέγουμε το Φενέρμπαχτσε όχι πρόκριση στου Final 4, επιλογή που στο pamestoixima.gr πληρώνει με 1.65.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;