ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team του Amerikanos24, που «χτίζει» μαζί μας ένα… χαρτοφυλάκιο μακροχρόνιων επιλογών για το ΝΒΑ και την Euroleague της σεζόν 2024-2025. Σήμερα θα επιστρέψουμε για λίγο στον «μαγικό κόσμο» και θα ασχοληθούμε με τους Σικάγο Μπουλς. Ας κάνουμε, όμως, πρώτα το καθιερωμένο… recap.

Θυμίζουμε πως η στήλη έχει ήδη κάνει εδώ και καιρό μία… ιντιγκαδόρικη επιλογή με τον επόμενο MVP του ΝΒΑ, τον οποίον «βλέπει» και ως πρώτο σκόρερ της λίγκας, ενώ έχει προχωρήσει και σε δύο μακροχρόνια bets πάνω στους Μιλγουόκι Μπακς. Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ. Ταυτόχρονα, στοιχηματικό παιχνίδι έγινε και με μία… τριπλέτα επιλογών, που αφορούν τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ ξεχωρίσαμε και δύο ονόματα για τον καλύτερο 6ο παίκτη της ερχόμενης σεζόν με πολύ μεγάλες αποδόσεις. Βέβαια, οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, σε ένα… γεμάτο μενού. Έτσι, δώσαμε picks και για τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα, αλλά και για τον Νίκολα Γιόκιτς. Πρόσφατα σταθήκαμε και στους Λος Άντζελες Λέικερς και την προσπάθειά τους να επιστρέψουν στα πλέι οφ, ξεχωρίζοντας και μία επιλογή αναφορικά με τη δημιουργία του Λεμπρόν Τζέιμς

Και τώρα επιστρέφουμε στα δικά μας, τα νέα, αυτά που αφορούν τους Σικάγο Μπουλς. Παρατηρήσαμε, λοιπόν, πως το line των νικών τους στο Pamestoixima.gr προσφέρεται στο 27,5 και θεωρήσαμε πως υπάρχει value, καθώς η ομάδα μπαίνει σε… νέα εποχή και σκέφτεται το rebuilding. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει και… σάκος του μποξ, για να κάνει “tanking”.

Οι «ταύροι» έχασαν το φετινό καλοκαίρι τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, αλλά διατήρησαν στο ρόστερ τους, τουλάχιστον προς το παρόν, τους Ζακ ΛαΒίν και Νίκολα Βούτσεβιτς. Αμφότεροι παραμένουν… αμφίβολοι, ως προς το αν θα ολοκληρώσουν τη σεζόν στο Σικάγο και μέσα στη σεζόν ενδέχεται να προκύψουν νέα trades.

Από εκεί και πέρα, οι Μπουλς απέκτησαν τον Μάτας Μπουζέλις μέσω του NBA Draft στο Νο. 11 και μακροπρόθεσμα μπορούν να βγουν οι μεγάλοι νικητές της διαδικασίας. Ο ύψους 2,08μ. Λιθουανός διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία και η επιλογή του στην 11η θέση ίσως είναι το… steal του φετινού Draft.

Επιπλέον, έβαλαν στην περιφέρειά τους τον 22χρονο Τζος Γκίντι, που πέρυσι είχε 12,3 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ ανά παιχνίδι με τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Το δίδυμο Μπουζέλις – Γκίντι δίνει στους φίλους των Μπουλς λόγους για να αισιοδοξούν για το μέλλον.

Προφανώς, η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν δεν έχει υψηλές βλέψεις για τη σεζόν που έρχεται. Όμως, το line των 27,5 νικών είναι αρκετά χαμηλό, ακόμα και για ένα σύνολο που βρίσκεται σε φάση «αναδόμησης».

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στις τέσσερις σεζόν του Ντόνοβαν στον πάγκο των Σικάγο Μπουλς, η ομάδα δεν έπεσε ποτέ κάτω από τις 31 νίκες. Για την ακρίβεια, «έγραψε» 31, 46, 40 και 39 νίκες αντίστοιχα την τελευταία τετραετία.

Θεωρούμε πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, με τη «σιγουριά» των ΛαΒίν – Βούτσεβιτς ή με τις… ανταλλαγές που θα προκύψουν, με την εμπειρία του Ντόνοβαν ή με το «φρέσκο αίμα» των Μπουζέλις – Γκίντι, οι «ταύροι» θα ξεπεράσουν αυτό το χαμηλό όριο. Αγοράζουμε, λοιπόν, το over 27,5 νικών τους μέσα από το Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

NBA – Νίκες στην κανονική περίοδο – Σικάγο Μπουλς: Over 27,5 στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;