ΜΠΑΣΚΕΤ



Το Amerikanos24 ανέλυσε τα ρόστερ όλων των ομάδων της Euroleague και κατέληξε στα top 5 της κάθε θέσης. Έτσι, θα έχουμε 25 συνολικά αθλητές, οι οποίοι αναμένεται να λάμψουν τη φετινή σεζόν! Ξεκινάμε με την περιφέρεια και το Top 5 Euroleague point guards

Μάικ Τζέιμς

Για τον Μάικ Τζέιμς δεν χρειάζονται συστάσεις. Πρόκειται για έναν παίκτη που το ταλέντο του τον κάνει να ξεχωρίζει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον κάνει δικό του, ούτε πως η Μονακό έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κρατήσει στο πριγκιπάτο. Μιλάμε άλλωστε για τον περσινό MVP της Euroleague.

Μιλώντας για στοίχημα και με δεδομένο πως ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας παίκτης που κάνει την διαφορά, θα προτείνουμε την επιλογή Μονακό πρόκριση στο Final Four. Το συγκεκριμένο στοίχημα δίνει απόδοση 2.15 στo pamestoixima.gr.

Κώστας Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο παίκτης που το περασμένο καλοκαίρι πήρε την μεγάλη απόφαση. Μια απόφαση που δικαίωσε και τον ίδιο, αλλά και τον Παναθηναϊκό. 14 μήνες μετά την απόφασή του, αναδείχθηκε MVP του Final Four του Βερολίνου, κατέκτησε την Euroleague και το πρωτάθλημα Ελλάδας. Αποτελεί τον ηγέτη του Παναθηναϊκού και έναν παίκτη που στα δύσκολα έχει δείξει ότι μπορεί να βγει μπροστά. Σαφώς και ανήκει στο top 5 Euroleague point guards.

Στοιχηματικά, θα ποντάρουμε στον Παναθηναϊκό και θα σας προτείνουμε την επιλογή Παναθηναϊκός πρόκριση στον τελικό. Το συγκεκριμένο στοίχημα δίνει απόδοση 2.35 στo pamestoixima.gr.

Φακούντο Καμπάτσο

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι ένας παίκτης για τον οποίο δεν χρειάζονται ούτε εδώ συτστάσεις. Ο μεγαλύτερος φαν του Βασίλη Σπανούλη μπορεί να μην κατάφερε να οδηγήσει την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι την κατάκτηση της Euroleague, όμως φέτος θέλει να το αλλάξει αυτό. Η Ρεάλ μπορεί (πλέον) να μην έχει το βάθος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, όμως με τον Φακούντο Καμπάτσο ως μαέστρο στο παρκέ, όλα είναι δυνατά. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τον περσινό δεύτερο καλύτερο πασέρ της διοργάνωσης!

Στοιχηματικά, αξίζει να προσέξουμε τις επιλογές της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί είναι ομάδα επιπέδου και με τον Καμπάτσο ως μαέστρο είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα. Εμείς, λοιπόν, θα ποντάρουμε στην επιλογή Ρεάλ Μαδρίτης πρόκριση στο Final Four, επιλογή που στο pamestoixima.gr πληρώνει με 1.55.

Σέιν Λάρκιν

Ο Σέιν Λάρκιν ετοιμάζεται να φτάσει την δεκαετία στην Έφες! Ο Αμερικανός, ο οποίος μετακόμισε στην Πόλη το 2018, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, με τον ίδιο να ετοιμάζεται πλέον για μια σεζόν απαντήσεων. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Σέιν Λάρκιν δεν είχε την σταθερότητα που θα ήθελε ο ίδιος. Πλέον, με τον Νουόρα στο πλευρό του όμως, μπορεί να οδηγήσει την Έφες ξανά μπροστά.

Στοιχηματικά, θα ποντάρουμε στην Έφες και στην πρόκρισή της στα πλέι οφς. Συγκεκριμένα, προτείνουμε την επιλογή Εφές πρόκριση στα πλέι οφς που πληρώνει με 1.57 στo pamestoixima.gr.

Ουέιντ Μπόλντγουϊν

Τέλος, θα κλείσουμε με τον λιγότερο αγαπημένο μου γκαρντ σε ολόκληρη την Ευρώπη, τον Ουέιντ Μπόλντγουϊν. Ο Αμερικανός, παρά τους ενδοιασμούς πολλών, έγινε παίκτης της Φενέρμπαχτσε και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιον, ο οποίος θέλει να οδηγήσει τον φίλο του στο επόμενο βήμα. Θα τα καταφέρει; Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, με τις στοιχηματικές επιλογές να κερδίζουν τα συνηθισμένα.

Εμείς πάντως θα κλείσουμε με αμφισβήτηση το κείμενό μας. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες επιλογές, τώρα θα ποντάρουμε στην επιλογή Φενέρμπαχτσε αποκλεισμός από το Final Four, επιλογή που πληρώνει με 1.75 στo pamestoixima.gr.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;