ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του Amerikanos24. Σιγά – σιγά πλησιάζουμε στο τζάμπολ της Euroleague και του ΝΒΑ και το θερμόμετρο… ανεβαίνει. Μέχρι τότε, όμως, θα συζητήσουμε για ακόμα ένα μακροχρόνιο στοίχημα, που αυτή τη φορά αφορά τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τις τελευταίες μέρες η στήλη πήγε ακόμα ένα ταμείο, καθώς είχε προβλέψει το over στο line των νικών των Ιντιάνα Φίβερ της Κέιτλιν Κλαρκ. «Ειδικοί» στο WNBA δεν είμαστε, όμως τα σημεία περνούν με άνεση το φετινό καλοκαίρι και αυτό έχει σημασία. Σωστό διάβασμα και έξυπνο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, προ ημερών προτείναμε την πρόκριση της Αναντολού Εφές στα πλέι οφ της Euroleague και η απόδοση μέσα σε λίγες μέρες κατρακύλησε, αφού από το 1.85 πήγε στο 1.57. Επιτυχία είναι και αυτό, για όσους αντιλαμβάνονται τις καταστάσεις…

Πίσω στα δικά μας, λοιπόν και τον Ερυθρό Αστέρα, που αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς της σημερινής στήλης. Ας δούμε αρχικά τι έκαναν οι Σέρβοι το φετινό καλοκαίρι, έχοντας τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο τους, αυτή τη φορά από την αρχή της σεζόν…

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ενισχύθηκαν με παίκτες που έχουν εμπειρία τόσο από την Euroleague, όσο και από την Αδριατική Λίγκα. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τα ονόματα των Νίκολα Κάλινιτς και Όγκνιεν Ντόμπριτς. Ταυτόχρονα, υπέγραψαν τον παίκτη – αποκάλυψη της περσινής σεζόν, Κόντι Μίλερ – ΜακΙντάιρ, τον Μάικ Ντάουμ, αλλά και τον Αϊζάια Κάνααν.

Στην αντίπερα όχθη, από τον Ερυθρό Αστέρα αποχώρησε το μεγάλο prospect, Νίκολα Τόπιτς, που θα συνεχίσει την καριέρα του στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Παράλληλα, εκτός Βελιγραδίου θα βρίσκονται και οι Μάικ Τόμπι, Τρέι Τόμπκινς, Φρέντι Γκιλέσπι, Άνταμ Χάνγκα και Τζαβόντε Σμαρτ.

Την περσινή σεζόν η σερβική ομάδα μετατράπηκε σε… σάκο του μποξ στην Euroleague, ολοκληρώνοντας την κανονική περίοδο με ρεκόρ 11-23. Ωστόσο, η χρονιά θεωρήθηκε πετυχημένη, λόγω της κατάκτησης των τίτλων εντός συνόρων.

Θεωρούμε πως φέτος ο «Σφαιρό» θα αναμορφώσει τον Ερυθρό Αστέρα και οι «ερυθρόλευκοι» θα… παλέψουν για μια θέση στα πλέι ιν της «μεγάλης σκηνής» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Όμως, δεν τους βλέπουμε να προκρίνονται στην τελική ευθεία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δηλαδή τα πλέι οφ. Από τις αποδόσεις, μάλιστα, φαίνεται πως και οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν την ίδια άποψη.

Ως εκ τούτου, θα ποντάρουμε στο να μην περάσει η σερβική ομάδα στα πλέι οφ, στο δικαιολογημένο 1.57 του Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

Euroleague – Πρόκριση στα πλέι οφ – Ερυθρός Αστέρας: Όχι στο 1.57 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;