ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Είναι φοβερό το πώς χάθηκε το χθεσινό ταμείο στο Σλοβενία-Αυστρία. Παιχνίδι που στο 28ο λεπτό ήταν 1-1, με πάνω από 20 τελικές συνολικά και κόλλησε εκεί. Το over 2,5 goals δεν βγήκε ποτέ και μείναμε με άδεια χέρια. Τα απίστευτα και… ανεξήγητα του ποδοσφαίρου είναι αυτά. Σήμερα, συνεχίζουμε ασφαλώς με Nations League. Θα στραφούμε στην αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Φινλανδία (21.45).

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της… νέας Εθνικής. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον στον πάγκο, η «γαλανόλευκη» μπαίνει σε μια νέα εποχή. Σε εποχή που απαιτείται η σταθερότητα και η επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις. Το Nations League αποτελεί ένα τουρνουά που προσφέρει αρκετές φορές μια δεύτερη ευκαιρία για μια συμμετοχή στα τελικά του Euro ή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προσφέρει όμως και τη δυνατότητα στον Γιοβάνοβιτς να μοντάρει την ομάδα του και να μετρήσει τις δυνάμεις της. Παιχνίδια στα μέτρα της όπως το σημερινό με τη Φινλανδία αλλά και πολύ πιο δυνατά, όπως εκείνο τον άλλο μήνα με την Αγγλία.

Το πιο σοβαρό ζήτημα για την Ελλάδα έχει να κάνει με τον άξονά της, εκεί όπου οι ποιοτικές λύσεις είναι ελάχιστες. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως αν βλέπαμε να ξεκινούσε ο ταλαντούχος Ζαφείρης στο πλάι του «τρεχαλατζή» Σιώπη. Παράλληλα, πρέπει να δούμε και ποιοι θα παίξουν στα φτερά, με τον Μασούρα να κλειδώνει το ένα άκρο όπως φαίνεται και να περιμένουμε να δούμε τον έτερο εξτρέμ.

Όσον αφορά τη Φινλανδία, αποτελεί ένα σύνολο με καλούς παίκτες και ομοιογένεια. Τα τελευταία χρόνια προοδεύει και βελτιώνεται, έχοντας καταφέρει να συμμετάσχει σε ορισμένες διοργανώσεις. Χρειάζεται προσοχή, δεν χρειάζεται υποτίμηση, αλλά δεν είναι και φόβητρο. Έχει ορισμένες απουσίες, κυρίως μεσοεπιθετικά, για το σημερινό παιχνίδι.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ελλάδα-Φινλανδία 1 & under 3,5 goals (2.12) Stoiximan

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;