ΜΠΑΣΚΕΤ



Σας έλειψα; Σας έλειψα. Δεν είχε ματς εδώ και αρκετό καιρό μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων και έπρεπε να πάρουμε μία ανάσα για να είμαστε έτοιμοι για την νέα σεζόν. Θα σας έχουμε πολύ ωραία πραγματάκια από το τέλος του Σεπτεμβρίου με πολλά FREE TIPS, μακροχρόνια και όχι μόνο. Εδώ θα είμαστε καθημερινά να πηγαίνουμε ταμείο.

Πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού λοιπόν για την νέα σεζόν (έστω σε φιλικό χαρακτήρα) στην Σλοβενία κόντρα στην Τσεντεβίτα. Πάμε να δούμε τι προτείνω.

(19:00) Τσεντεβίτα – Παναθηναϊκός: ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ -7.5 (1.89 Novibet) 

* Update (16:00): Έπεσε το line που σημαίνει ότι μπορεί να μην παίξουν όλοι του Παναθηναϊκού – το στηρίζουμε και πάλι στο -3.5 και στο 1.87 απόδοση

Ναι, είναι φιλικό. Ναι, είναι το πρώτο που δίνει ο Παναθηναϊκός για την σεζόν 2024-2025. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο ERT SPORTS 2 και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Εργκίν Αταμάν, τον Λορένζο Μπράουν και τον Ομέρ Γιούρτσεβεν. Μπορεί να μην έχουμε καλή εικόνα της Τσεντεβίτα και μπορεί το χαντικάπ για πρώτο φιλικό να είναι αρκετά ψηλά, αλλά παρόλα αυτά θα πάω με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι ρίσκο αυτά τα παιχνίδια (ειδικά διότι είναι τα πρώτα της σεζόν) και προφανώς ποντάρουμε λίγα χρήματα.

Μπορεί κανείς πάντως να βρει στοιχηματικό value σε αυτά τα παιχνίδια προετοιμασίας. Πάμε λοιπόν με το χάντικαπ -7.5 και νίκη Παναθηναϊκού.

Αυτά από εμένα σήμερα. Καλή σεζόν να έχουμε (έστω και με φιλικά προετοιμασίας).

Να είστε καλά.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;