ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Εθνικών ομάδων συνέχεια σήμερα. Χθες, η Ισπανία δεν επιβεβαίωσε το 2 & over 1,5 goals, έχοντας κακή εικόνα. Παγιδεύτηκε στην προσέγγιση των Σέρβων, ενώ θα πρέπει να νιώθει και τυχερή σε κάποιες στιγμές της ομάδας του Στοΐκοβιτς. Επιμένουμε στο Nations League και στρεφόμαστε στο Σλοβενία-Αυστρία. Πρόκειται για αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά πιθανότατα και καλό ρυθμό και πολλά γκολ.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο πρόσφατο Euro. Αμφότερες, είχαν καλή παρουσία και έβγαλαν εξαιρετικά στοιχεία στο γήπεδο. Η Σλοβενία από τη μεριά της πέρασε από τον όμιλο, αλλά αποκλείστηκε με το… ζόρι από την Αγγλία. Η Αυστρία εντυπωσίασε στον όμιλο, αλλά στο πρώτο νοκ-άουτ είχε κακή εικόνα ανασταλτικά. Της έλειψε και η ουσία μπροστά, χάνοντας 2-1 από την Τουρκία.

Γουστάρουν να παίζουν επίθεση, έχουν δημιουργία και καλή κυκλοφορία, ενώ και αμυντικά δεν λες ότι είναι… μπετό! Σήμερα, μιλάμε για την πρεμιέρα του Nations League και αυτό σημαίνει πως η σκοπιμότητα θα μπει στην άκρη. Διότι και οι δύο θα ψαχτούν για να πάρουν τη νίκη, η οποία θα έρθει μέσα από την επίθεση.

O Κάρνιτσνικ είναι εκτός για τους γηπεδούχους λόγω τραυματισμού, στη μοναδική ουσιαστική απουσία της Σλοβενίας. Την ίδια ώρα, για την Αυστρία δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ζητήματα και αναμένεται να παραταχθεί με όλα τα όπλα της.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σλοβενία-Αυστρία G/G & over 2,5 goals (2.27) Stoiximan

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;