ΜΠΑΣΚΕΤ



Η δράση επιστρέφει! Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του φιλικό, σε μια βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη. Από την άλλη όμως, έχουμε και στοίχημα να παίξουμε. Και μάλιστα πολύ καλό. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Στοίχημα.

Γενικά ο Ολυμπιακός τρομάζει. Και τρομάζει διότι το ρόστερ του είναι μυθικό. Με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πλέον στα χέρια του μια απίθανη ομάδα. Από την άλλη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει ρόστερ ανάλογο με το περσινό. Λόγω πολλών και σοβαρών προβλημάτων, που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε, η ομάδα του Όντετ Κάτας έχει μεν ποιότητα, αλλά όχι ίδια με του παρελθόντος. Έτσι, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί στον σημερινό αγώνα.

Θα πάμε με τη νίκη του Ολυμπιακού, την οποία όμως δεν θα προτείνουμε σκέτη. Η απόδοση άλλωστε σε μια τέτοια επιλογή θα είναι πολύ χαμηλή. Με ένα χάντικαπ όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Έτσι, εμείς, όπως είπαμε, πάμε στον άσσο, αλλά θα τον επιλέξουμε με ένα τίμιο χάντικαπ, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων, στην παρούσα φάση, το δικαιολογεί. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός παίζει στο σπίτι του και θα θέλει τη νίκη για να τιμήσει και αγωνιστικά τον Γιώργο Πρίντεζη.

Προτείνουμε την επιλογή Ολυμπιακός -7,5 στην Stoiximan, με απόδοση 1.83.

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Τετάρτη το βράδυ, αναλύσαμε μαζί με τον Γιώργο Αμερικάνο τον Εβάν Φουρνιέ. Παράλληλα, σας μεταφέραμε ζωντανά εικόνα από το αεροδρόμιο και την μυθική υποδοχή από περίπου 3.000 φίλους του Ολυμπιακού. Πατήστε εδώ για να δείτε ξανά το επεισόδιο με όλα όσα ανέλυσαν Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Αμερικάνος!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Στοίχημα:

Ολυμπιακός -7,5 στην Stoiximan

To συγκεκριμένo bet μας πληρώνει με απόδοση 1.83 στην StoiximanStoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;