ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλο το team του Amerikanos24. Τα μακροχρόνια picks συνεχίζονται και το μπασκετικό… χαρτοφυλάκιό μας διανθίζεται, καθώς δίπλα στις μπόλικες επιλογές του NBA αρχίζουμε να προσθέτουμε σημεία και από την Euroleague. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, με τον Σάσα Βεζένκοφ να μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, ο Αχιλλέας Μαυροδόντης έγραψε αναλυτικά στο site για την μεγάλη μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ, καθώς και το πώς αυτή αλλάζει τις ισορροπίες της μπασκετικής Ευρώπης. κοιτώντας το ζήτημα -και- στοιχηματικά.

Δίχως αμφιβολία, η προσθήκη του 32χρονου Γάλλου γκαρντ είναι σπουδαία για τους Πειραιώτες. Όμως, όλα αυτά θα τα αναλύσουμε μαζί σας στα προσεχή επεισόδια του “UpTempo”, στο κανάλι μας στο YouTube.

Εδώ είμαστε -κυρίως- για τα στοιχηματικά picks και αυτή τη φορά θα κάνουμε μία επιλογή από την “Vezenkov Madness”, που έχει ανοίξει στο Pamestoixima.gr.

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στο ΣΕΦ, η παραμονή του Κέντρικ Ναν στο ΟΑΚΑ για τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας, Παναθηναϊκό και η προσθήκη του Φουρνιέ από τους «ερυθρόλευκους» συνιστούν τρεις από τις κορυφαίες (αν όχι τις κορυφαίες) κινήσεις του «παζαριού» σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ επιστρέφει με το status του MVP της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει πώς να τον αξιοποιήσει στον απόλυτο βαθμό. Άλλωστε, ο Βεζένκοφ υπό τις οδηγίες του Μπαρτζώκα έχει παίξει το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό μπάσκετ της καριέρας του.

Τώρα, ας σκεφτούμε ορισμένα δεδομένα, που θα μας οδηγήσουν στη στοιχηματική επιλογή μας…

  1. Η Euroleague είναι μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική λίγκα και συχνά τα παιχνίδια της κρίνονται στις λεπτομέρειες, δηλαδή σε μία απόφαση, σε ένα σουτ στο φινάλε.
  2. Ο Βεζένκοφ θα είναι εκ των κύριων εκφραστών των επιθετικών προσπαθειών του Ολυμπιακού.
  3. Ο ποιοτικός πάουερ φόργουορντ γνωρίζει άριστα πώς να κινείται χωρίς την μπάλα και με την παρουσία παικτών όπως ο Φουρνιέ στο παρκέ θα βρει ακόμα καλύτερες θέσεις και πιο «ανοιχτά» σουτ, όταν η ομάδα του θα τα έχει ανάγκη.
  4. Ο Βεζένκοφ δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη και θα θέλει να αποδείξει πως εκτός από πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Πειραιωτών θα είναι και ο ηγέτης τους.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, μας κάνουν να ποντάρουμε στην επιλογή του “Vezenkov Madness” στο Pamestoixima.gr: Σάσα Βεζένκοφ να σκοράρει με buzzer beater (Κανονική Περίοδος). Επί της ουσίας, περιμένουμε από τον Βούλγαρο να βάλει ένα νικητήριο buzzer beater σε μια regular season 34 παιχνιδιών, για να πληρωθούμε στο 3.50.

Ανακεφαλαίωση:

Euroleague: Vezenkov Madness – Σάσα Βεζένκοφ να σκοράρει με buzzer beater (Κανονική Περίοδος) στο 3.50 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;