ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Ήρθε αυτή η εποχή, η οποία στοιχηματικά είναι πάντα περίεργη. Διότι τα ματς των εθνικών ομάδων, προσωπικά δεν με… τρελαίνουν για ποντάρισμα. Ιδιαίτερα σε τέτοιες φάσεις, δηλαδή αν δεν μιλάμε για Euro ή Παγκόσμιο Κύπελλο. Από σήμερα ξεκινάνε οι πέντε αυτές ημέρες του Σεπτεμβρίου που έχουμε διαδοχικά παιχνίδια για το Nations League. Και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Σερβία-Ισπανία στο «Ράικο Μίτιτς», το οποίο αναμένεται να γεμίσει.

Η Σερβία προέρχεται από μια μεγάλη αποτυχία στο Euro, όπου δεν κατάφερε να πάρει ούτε νίκη στον όμιλό της. Τελείωσε με δύο ισοπαλίες και μόλις ένα γκολ και αυτό στο 95 από τον Γιόβιτς. Απογοήτευσε, κυρίως με την εικόνα της και υπήρξαν τριγμοί στην ομάδα. Ο Τάντιτς αποφάσισε να αποσυρθεί διότι παρέμεινε στον πάγκο ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς. Σε μια περίεργη και ακατανόητη απόφαση της ομοσπονδίας, αφού ο άλλοτε σπουδαίος παίκτης, δεν είναι το ίδιο… σπουδαίος ως προπονητής. Σήμερα, θα υπάρξουν και πάρα πολλές απουσίες αφού δεν υπολογίζονται οι Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Η Ισπανία τώρα είναι… καβάλα στ’ άλογο, αφού πρόκειται για την ομάδα που τα πήρε όλα αυτό το καλοκαίρι. Κατέκτησε πρώτα το Euro όντας το καλύτερο σύνολο και στη συνέχεια πήρε και το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επτά νίκες σε επτά ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κυριάρχησε και δικαίως στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στο Nations League η «φούρια ρόχα» βρίσκεται σε όμιλο με Σερβία, Δανία και Ελβετία. Την τελευταία,  την αντιμετωπίζει την Κυριακή στη Γενεύη για τη 2η αγωνιστική του Nations League. Έχει κάποια προβλήματα, αφού λείπουν οι Σιμόν, Μερίνο και Μοράτα.

Μιλάμε για πρεμιέρα, αλλά η διαφορά ποιότητας, ομοιογένειας και… ψυχολογίας είναι μεγάλη. Γι’ αυτό και οι Ισπανοί αναμένεται να ξεκινήσουν με το δεξί σήμερα.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σερβία-Ισπανία 2 & over 1,5 goals (1.87) Stoiximan

 

Fun bet: Να σκοράρει ο Όλμο στο 2.90.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;