ΜΠΑΣΚΕΤ



Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός φιγουράρουν στην κορυφή των αποδόσεων της Stoiximan, οπότε είναι μια καλή αφορμή να κοιτάξουμε λίγο καλύτερα τα δεδομένα των δύο «Αιωνίων».  Βέβαια, θα το πάμε ενα βήμα παραπέρς, με ένα απίθανο μαχροχρόνιο στοίχημα Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατέκτησε την Ευρωλίγκα στο Βερολίνο τον Μάιο του 2024, κράτησε τον κορμό του και ενισχύθηκε στην περιφέρεια με τον Λορέντζο Μπράουν, ενώ στους ψηλούς, προστέθηκε και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έκανε «all in»! Οι Ερυθρόλευκοι επίσης κράτησαν τον κορμό τους, κάνοντας παράλληλα και τεράστιες προσθήκες. Ο Σάσα Βεζένκοφ έπιασε ξανά λιμάνι και επιστρέφει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Από την άλλη, στον Ολυμπιακό επέστρεψε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ αποκτήθηκαν επίσης οι Λούκα Βιλντόζα και Κίναν Έβανς. Όσο για το κερασάκι στην τούρτα, αυτό ακούει στο όνομα Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος σταρ αποφάσισε να πει το ναι στον Ολυμπιακό και κάπως έτσι οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν το πιο πλήρες ρόστερ της ιστορίας τους.

Οι παραπάνω κινήσεις έχουν δημιουργήσει ενθουσιασμό στον κόσμο και των μεν και των δε, ενώ έχουν αναγκάσει και τις στοιχηματικές εταιρίες να δώσουν μεγάλη βάση σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ας δούμε όμως τι γίνεται ακριβώς με το μαχροχρόνιο στοίχημα Ευρωλίγκα των δύο αιωνίων:

Όπως έχετε ήδη δει, ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Οι δύο ομάδες έχουν τρομακτικά ρόστερ και οι στοιχηματικές εταιρίες είναι λογικό πως προσέχουν τόσο την ομάδα του Μπαρτζώκα, όσο και αυτή του Αταμάν. Τι θα προτείνουμε λοιπόν εμείς;

Εμείς θα πάμε σε ένα δύσκολο στοίχημα, που όμως, εάν βγει, τότε μας δίνει μια απίθανη απόδοση!

Πάμε να ποντάρουμε σε κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά; Ζευγάρι τελικού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός! Αυτή η επιλογή στην Stoiximan πληρώνει με απόδοση 10! Σαφώς το νούμερο είναι μεγάλο, καθώς πρόκειται για κάτι δύσκολο. Όμως, μια τέτοια απόδοση, δεν είναι άσχημη για ένα funbet.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;