ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επιστροφή στη… δράση. Στη στοιχηματική, αφού η αγωνιστική δράση βρίσκεται σε μικρή παύση μέχρι να ξεκινήσουν τα ματς των εθνικών ομάδων. Κάπως έτσι και με λιγοστά πράγματα να υπάρχουν στον στοιχηματικό ορίζοντα, βρίσκουμε την ευκαιρία σήμερα να ασχοληθούμε με ένα ειδικό. Στην αγαπημένη μας Stoiximan Super League, όπου και βρήκαμε ένα μακροχρόνιο, το οποίο αξίζει το ποντάρισμά μας. Στο… στόχαστρο λοιπόν ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού, Ελ Κααμπί.

Πρόκειται για τον παίκτη που συνέβαλε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να πετύχουν το ακατόρθωτο: να σηκώσουν ευρωπαϊκό τίτλο, νικώντας τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League. Ασφαλώς, το γκολ το πέτυχε ο Ελ Κααμπί. Το 33ο για τον ίδιο στη σεζόν, αριθμός ρεκόρ για… πρωτοεμφανιζόμενο με τους Πειραιώτες.

Χαρισματικός επιθετικός αν μη τι άλλο, έχει την ικανότητα να σκοράρει με πολλούς και διάφορους τρόπους. Μπορεί τεχνικά να μην είναι Ελ Αραμπί, αλλά τη δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω. Το απέδειξε πέρυσι, ώρα να το κάνει και φέτος. Πέρασε μια «δύσκολη» προετοιμασία, αφού ήταν τραυματίας. Στο ξεκίνημα έδειξε να του λείπει ο ρυθμός, αλλά τα δύο πρώτα γκολ της σεζόν ήρθαν στο κατάλληλο σημείο. Χάρισε το «διπλό» στον Ολυμπιακό στη Λαμία και ανεβαίνει πλέον ψυχολογικά.

Ο φορ τρέφεται από τα γκολ και θα ήταν δύσκολο και για τον ίδιο να περάσουν δύο εβδομάδες με τη σκέψη πως δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα. Ωστόσο, πλέον είναι ήδη ο πρώτος σκόρερ στη Stoiximan Super League… παρέα με Κρέσπι, Ουάρντα και Σβαμπ. Και έχει όλα τα φόντα να τερματίσει εκεί στο τέλος της χρονιάς. Κάτι στο οποίο και θα ποντάρουμε.

 

Ειδικό στοίχημα: Πρώτος σκόρερ Αγιούμπ Ελ Κααμπί (3.50) Stoiximan

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;