ΜΠΑΣΚΕΤ



Η υπόθεση του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό μοιάζει πιο «καυτή» από ποτέ. Ο Γάλλος είναι σε συζητήσεις με τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι, εάν το φλερτ γίνει… γάμος, θα έχουν με διαφορά το πιο πλήρες και ποιοτικό ρόστερ της ιστορίας τους.

Τι είναι όμως ο Εβάν Φουρνιέ;

Ο Γάλλος αποτελεί έναν από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες στην ιστορία του γαλλικού μπάσκετ, με 12 χρόνια παρουσίας στον μαγικό κόσμο του NBA. Ένας παίκτης με 14 πόντους μέσο όρο στην καριέρα του και με ποσοστό 37,5% στο τρίποντο, δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι μια τυχαία περίπτωση.

Έχει αγωνιστεί σε Ντένβερ Νάγκετς, Ορλάντο Μάτζικ, Μπόστον Σέλτικς, Νιου Γιορκ Νικς και Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ με την Εθνική Γαλλίας μετρά τρια ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια σε Ευρωμπάσκετ, Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπορεί να πασάρει, να εκτελέσει σε catch and shoot καταστάσεις, αλλά και να δημιουργήσει το δικό του σουτ, είτε εκτελώντας μετά από ντριπλα από μέση και μακρινή απόσταση, είτε φτάνοντας μέχρι και καλάθι και τελειώνοντας με φλότερ ή με κάρφωμα / λέι απ.

Στο NBA ο Εβάν Φουρνιέ έχει σπάσει το «φράγμα» των 30 πόντων 16 φορές. Είχε 7 φορές από 30 πόντους, 4 φορές από 31, 4 φορές από 32, όμως η μια φορά που η αντίπαλη άμυνα δεν μπόρεσε ποτέ να τον σταματήσει ήταν στις 6 Ιανουαρίου του 2022.

Οι Νικς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 25, όμως ο Εβάν Φουρνιέ είχε άλλη άποψη. Σταμάτησε στους 41 πόντους και στα 10 τρίποντα, φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι, με τη Νέα Υόρκη να παίρνει τη νίκη κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς με 108-105.

Οι αποδόσεις για την μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ:

Ο Εβάν Φουρνιέ, όπως είδατε παραπάνω, δεν είναι τυχαίος παίκτης. Και ο Ολυμπιακός παλεύει να τον κάνει δικό του, για να ανεβάσει την ποιότητα στο ήδη εξηαθρετικό του ρόστερ.

Αυτό βέβαια, έχει και στοιχηματική χρεία, με τον Ολυμπιακό να είναι το μεγάλο φαβορί για την μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ. Η Stoiximan μας δίνει την επιλογή της μεταγραφής του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό με απόδοση 1.65, ενώ υπάρχουν ακόμη οι επιλογές της Ρεάλ, της Ολίμπια Μιλάνο, της Βιλερμπάν, της Μονακό και της Παρί. Από αυτές όμως, η ομάδα που μοιάζει ως ο επικρατέστερος προορισμός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό θα σας προτείνουμε κι εμείς λοιπόν…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stoiximan (@stoiximan)

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;