ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Παρότι εμφανίστηκε καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Νότιγχαμ Φόρεστ πλήρωσε τη φλυαρία της. Έμεινε στο 1-1 με τη Γουλβς και μαζί και εμείς δεν αποφύγαμε τον κουβά. Στροφή κάνουμε σήμερα και επιστρέφουμε στα δικά μας, στην Σούπερ Λίγκα. Θα ασχοληθούμε με τα δύο παιχνίδια σε Λιβαδειά και Λεωφόρο, τα οποία έχουν όλα τα φόντα για γκολ από τις δύο πλευρές. Και σε εξαιρετικές αποδόσεις στη Stoiximan που θα ποντάρουμε εμείς…

Στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ λοιπόν τα πράγματα είναι τόσο απλά και τόσο σύνθετα ταυτόχρονα. Οι γηπεδούχοι έχουν εμφανίσει καλό πρόσωπο ανασταλτικά στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ και δημιουργικά βγάζουν φάσεις. Κυρίως στην κόντρα βέβαια όπως φάνηκε στη 2η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό όπου λύγισε στις καθυστερήσεις. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ γκέλαρε την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας με τη Λαμία, εμφανίζοντας τις ίδιες παθογένειες με την περσινή σεζόν. Έφαγε γκολ σε μια κατεβασιά αντιπάλου, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα, θα επιτεθεί αλλά αμυντικά δεν πείθει ιδιαίτερα.

Στο Athens Kallithea-Παναθηναϊκός τώρα… Το ματς διεξάγεται στη Λεωφόρο όπου η Καλλιθέα θα χρησιμοποιεί για έδρα της. Βέβαια, θα έχει πάρα πολύ κόσμος από πλευράς τριφυλλιού όπως είναι λογικό. Οι τυπικά γηπεδούχοι δείχνουν σφιχτοί, προσπαθούν μπροστά μέσα από αντεπιθέσεις και στατικές φάσεις να σκοράρουν. Έχουν ποιότητα, αλλά χρειάζονται μεγαλύτερη τόλμη. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι έρχονται με φόρα μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Λανς και θέλουν δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Επειδή ο Αλόνσο όμως θα κάνει ροτέισον και επειδή υπάρχει κούραση, ενδεχομένως να δεχτεί ένα γκολ.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Λεβαδειακός-ΑΕΚ G/G (2.30) Stoiximan

Athens Kallithea-Παναθηναϊκός G/G (2.15) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;