ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούμε να πούμε πως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο τόσο νωρίς στη σεζόν, αλλά σίγουρα βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν της είναι ευχάριστη μετρώντας μόλις μια νίκη μετά απο 3 αγωνιστικές (1-2-0). Η Ρεάλ Μπέτις συνήθως της… βγάζει το λάδι στο Μπερνμπέου έχοντας χάσει μόλις δύο φορές στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους στην Μαδρίτη (2-4-2).

Ρεάλ Μαδρίτης

Προβληματίζει η Ρεάλ στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά ήδη δύο ισοπαλίες (1-2-0) και πολύτιμους χαμένους βαθμούς. Η πρώτη ισοπαλία ήταν αυτή της πρεμιέρας κόντρα στην Μαγιόρκα (1-1) και η δεύτερη ήρθε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Λας Πάλμας (1-1). Μέτρια εμφάνιση σε ένα ματς που δεν βρήκε λύσεις. Έμεινε πίσω μόλις στο 5’ και έσωσε τον βαθμό χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βινίσιους (69’). Δεν ήταν όσο απειλητική θα έπρεπε κόντρα σε μια ομάδα τέτοιας δυναμικής. Δυσκολεύτηκε να απειλήσει με αξιώσεις.

Ο Εμπαπέ παραμένει… άσφαιρος μετά και αυτό έχει προκαλέσει μια μίνι ανησυχία. Κυρίως λόγω και των αντιπάλων που συνάντησε η «Βασίλισσα» μέχρι στιγμής οι οποίες δεν ήταν δα και… φόβητρο. Βρίσκεται πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στο -7 από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα και θέλει να κόψει άμεσα τη διαφορά.

Παραμένουν εκτός οι Αλάμπα, Μπέλιγχαμ και Καμαβίνγκα.

Ρεάλ Μπέτις

Δεν είχε αγώνα για την La Liga μεσοβδόμαδα καθώς εκκρεμούσε το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Κρίβμπας στον προκριματικό γύρο του Conference League. Εύκολη η δουλειά της κόντρα στην ουκρανική ομάδα της οποίας επικράτησε με 3-0 στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και με συνολικό σκορ 5-0 πέρασε στην League Phase της διοργάνωσης. Μέτρια η εκκίνηση της στο πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής κόντρα σε Χιρόνα (1-1) και Αλαβές (0-0).

Ισοπαλία που ήταν σαν… ήττα αυτή κόντρα στην Αλαβές. Κυριάρχησαν στο παιχνίδι οι βερδιμπλάνκος και δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις αλλά έπεσαν επάνω στον εξαιρετικό κίπερ Σιβέρα ο οποίος τους στέρησε τη νίκη. Είναι ακόμα ομάδα υπό κατασκευή και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να δούμε το potential της. Έγιναν αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι, αλλά έχει καλό υλικό. Ο Φεκίρ αποτελεί παρελθόν καθώς αποχώρησε για το Άμπου Ντάμπι.

Εκτός οι Μπακαμπού, Μπαρτρά, Ίσκο και Μεντί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Η Ρεάλ δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και η πίεση αρχίζει να αυξάνεται για έναν σύλλογο που έχει μάθει μόνο να κερδίζει. Η Μπέτις, πάντως, δεν της κάνει ποτέ τη ζωή εύκολη τελευταία με τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους στο Μπερναμπέου να έχουν λήξει 0-0. Θα είναι καλά στημένη η ομάδα του Πελεγκίνι που έχει δεχθεί μόλις 1 τέρμα σε 4 επίσημα παιχνίδια. Η Ρεάλ δίνεται ως αδιαφιλονίκητο φαβορί. Προφανώς και μπορεί να επικρατήσει, αλλά δεν παίζεται σε αυτές τις τιμές. Δεν πιστεύουμε πως μπορεί σε αυτή τη φάση της σεζόν να κερδίσει τόσο εύκολα ομάδες με την ποιότητα της Μπέτις.

Θα πάμε με Ρεαλ Μπέτις +1.5 (Ασιατικό Χάντικαπ) σε απόδοση 2.02 από – Stoiximan.

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;