ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Amerikanos24. Η στήλη είναι ξανά εδώ για ακόμα μία μακροχρόνια επιλογή που αφορά το ΝΒΑ και συγκεκριμένα τον «βασιλιά», Λεμπρόν Τζέιμς. Πάμε, όμως, πρώτα να κάνουμε το καθιερωμένο recap όσων έχουν προηγηθεί…

Θυμίζουμε πως η στήλη έχει ήδη κάνει εδώ και καιρό μία… ιντιγκαδόρικη επιλογή με τον επόμενο MVP του ΝΒΑ, τον οποίον «βλέπει» και ως πρώτο σκόρερ της λίγκας, ενώ έχει προχωρήσει και σε δύο μακροχρόνια bets πάνω στους Μιλγουόκι Μπακς. Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ. Ταυτόχρονα, στοιχηματικό παιχνίδι έγινε και με μία… τριπλέτα επιλογών, που αφορούν τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ ξεχωρίσαμε και δύο ονόματα για τον καλύτερο 6ο παίκτη της ερχόμενης σεζόν με πολύ μεγάλες αποδόσεις. Βέβαια, οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, σε ένα… γεμάτο μενού. Έτσι, δώσαμε picks και για τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα, αλλά και για τον Νίκολα Γιόκιτς. Πρόσφατα σταθήκαμε και στους Λος Άντζελες Λέικερς και την προσπάθειά τους να επιστρέψουν στα πλέι οφ.

Μιλώντας για την ομάδα από το «ΛΑ», λοιπόν, αυτή τη φορά θα κάνουμε μία επιλογή που αφορά έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών: τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» θα γίνει 40 ετών τον Δεκέμβριο, όμως ακόμα αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και προσφέρει ουσία και θέαμα. Δεν είναι τυχαίο πως ο Τζέιμς ξοδεύει 1 εκατ. δολ. ετησίως για να προσέχει τη διατροφή και το κορμί του. Ο άνθρωπος – ρεκόρ του ΝΒΑ δεν σταματάει πουθενά, παρά την ηλικία του.

Είναι ενδεικτικό πως την περασμένη σεζόν σε 71 παιχνίδια της regular season ο «Μπρον» μέτρησε 25,7 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 8,3 ασίστ ανά ματς. Προφανώς, για άλλη μια χρονιά θα είναι ο παίκτης – βαρόμετρο της ιστορικής ομάδας του Λος Άντζελες.

Στον πάγκο των Λέικερς βρίσκεται πια ο φίλος του Λεμπρόν Τζέιμς, Τζέι Τζέι Ρέντικ. Δίχως αμφιβολία, ο νέος προπονητής της ομάδας θα προσπαθήσει να πάρει το 100% του “LBJ” και να τον εκμεταλλευτεί στα σημεία του παιχνιδιού που είναι καλύτερος.

Ο Τζέιμς, ως γνωστόν, διαβάζει άριστα το παιχνίδι και πολλές (αν όχι οι περισσότερες) επιθέσεις περνούν από τα χέρια του, όσο βρίσκεται στο παρκέ. Άλλωστε, όπως αναφέραμε νωρίτερα, την προηγούμενη σεζόν είχε 8,3 ασίστ ανά ματς, δημιουργώντας σαν πλέι μέικερ.

Μην ξεχνάτε πως έχουμε να κάνουμε με τον 4ο καλύτερο πασέρ στην ιστορία του ΝΒΑ και αυτό το «μαρτυρούν» οι αριθμοί: 11.009 ασίστ. Θα καταφέρει να περάσει τον Κρις Πολ (11.894) ή τον Τζέισον Κιντ (12.091) προτού αποσυρθεί; Η λογική λέει «ναι»…

Στη σπουδαία καριέρα του στον «μαγικό κόσμο» δίνει 7,4 ασίστ ανά αγώνα, νούμερο που προσπαθεί να αυξήσει τα τελευταία χρόνια. Θα αναφέρουμε ορισμένες σεζόν και τον μέσο όρο του σε ασίστ, για να καταλάβετε τι εννοούμε:

2016 – 2017 (Κλίβελαντ Καβαλίερς) – 8,7 ασίστ κατά μ.ό.

2017 – 2018 (Κλίβελαντ Καβαλίερς) – 9,1 ασίστ κατά μ.ό.

2018 – 2019 (Λος Άντζελες Λέικερς) – 8,3 ασίστ κατά μ.ό.

2019 – 2020 (Λος Άντζελες Λέικερς) – 10,2 ασίστ κατά μ.ό.

2020 – 2021 (Λος Άντζελες Λέικερς) – 7,8 ασίστ κατά μ.ό.

2023 – 2024 (Λος Άντζελες Λέικερς) – 8,3 ασίστ κατά μ.ό.

Το line των ασίστ του Λεμπρόν Τζέιμς ανά αγώνα «παίζει» στις 7,9 τελικές πάσες στο Pamestoixima.gr και όπως καταλάβατε από τα παραπάνω, θα επιλέξουμε το over.

Ανακεφαλαίωση:

NBA – Regular Season μ.ό. ασίστ Λεμπρόν Τζέιμς – Over 7,9ασ. στο 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;