ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Η μπασκετική δράση δεν είναι πλούσια αυτή την εποχή, αλλά παράπονο από τη στήλη δεν μπορείτε να έχετε, καθώς είμαστε -σχεδόν- συνέχεια εδώ, «χτίζοντας» ένα… πορτφόλιο μακροχρόνιων επιλογών για το ΝΒΑ της σεζόν 2024-2025. Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα σταθούμε σε ένα pick που αφορά τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Θυμίζουμε πως η στήλη έχει ήδη κάνει εδώ και καιρό μία… ιντιγκαδόρικη επιλογή με τον επόμενο MVP του ΝΒΑ, τον οποίον «βλέπει» και ως πρώτο σκόρερ της λίγκας, ενώ έχει προχωρήσει και σε δύο μακροχρόνια bets πάνω στους Μιλγουόκι Μπακς. Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ. Ταυτόχρονα, στοιχηματικό παιχνίδι έγινε και με μία… τριπλέτα επιλογών, που αφορούν τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ ξεχωρίσαμε και δύο ονόματα για τον καλύτερο 6ο παίκτη της ερχόμενης σεζόν με πολύ μεγάλες αποδόσεις. Βέβαια, οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, σε ένα… γεμάτο μενού. Έτσι, δώσαμε picks και για τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα, αλλά και για τον Νίκολα Γιόκιτς.

Πίσω στα δικά μας και την πορεία των Λος Άντζελες Λέικερς. Η ομάδα του «ΛΑ»… πληγώθηκε διπλά την περσινή σεζόν, καθώς η νέα δική της αποτυχία δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα. Κι αυτό γιατί οι Μπόστον Σέλτικς κατέκτησαν το δαχτυλίδι και έγιναν η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στο ΝΒΑ (18).

Οι Λος Άντζελες Λέικερς, λοιπόν, γυρίζουν σελίδα. Προφανώς, συνεχίζουν να είναι η «ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς», φυσικά ο δεύτερος πυλώνας τους είναι ο Άντονι Ντέιβις, όμως δίπλα (ή και πάνω) από τους παίκτες έχει προστεθεί ο Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Ο άλλοτε σπουδαίος σουτέρ της λίγκας αναλαμβάνει για πρώτη φορά μία ομάδα στον «μαγικό κόσμο» ως head coach και το… στοίχημα είναι μεγάλο. Σε πρώτη φάση, ο 40χρονος πρέπει να κάνει τους Λέικερς την «ομάδα του» και αυτό πιστεύουμε πως μπορεί να το κερδίσει. Άλλωστε, του έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία, παρακολουθώντας στο παρελθόν τα podcasts και τις αναλύσεις του, που είχαν τρομερό ενδιαφέρον.

Ο Ρέντικ μπορεί να εκμεταλλευτεί τα δυνατά στοιχεία του ρόστερ του, το κίνητρο για επιτυχία είναι τεράστιο και σίγουρα ένα βασικό ζητούμενο έχει να κάνει με την υγεία των παικτών και την καταπόνησή τους. Αν οι βασικοί παίκτες της ομάδας μείνουν υγιείς, οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν πολλές πιθανότητες να είναι ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η σωστή διαχείριση τους είναι ακόμα ένα task που καλείται να φέρει εις πέρας ο Ρέντικ.

Σίγουρα, η Δύση είναι ανταγωνιστική. Όμως, ο «βασιλιάς» Λεμπρόν Τζέιμς θέλει όσο τίποτα να φτάσει ξανά στα πλέι οφ και να επιχειρήσει να διεκδικήσει κάτι μεγάλο. Αν χρειαστούν μέσα στη σεζόν αλλαγές, οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν θα διστάσουν να τις κάνουν, όπως έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στο «ΛΑ», στο πλευρό του “King James”, ο οποίος οδεύει προς το φινάλε της καριέρας του; Οι αλλαγές που ενδέχεται να έρθουν είναι σε θέση να «ανεβάσουν» ένα ήδη ποιοτικό σύνολο.

Πιστεύουμε, λοιπόν, πως στο φινάλε της regular season οι Λέικερς έχουν εξασφαλίσει μια θέση για τα πλέι οφ. Αυτό θα είναι και το ποντάρισμά μας στο 1.93 στο Pamestoixima.gr.

Ανακεφαλαίωση:

NBA – Να φτάσουν στα πλέι οφ οι Λος Άντζελες Λέικερς: Ναι στο 1.93 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;