ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του Amerikanos24. Το «πορτφόλιο» με τα μακρόχρονια picks του ΝΒΑ συνεχίζεται και αυτή τη φορά θα κάνουμε focus στις δημιουργικές ικανότητες του Νίκολα Γιόκιτς. Πρώτα, όμως, θα προχωρήσουμε στο καθιερωμένο… review των προηγούμενων ημερών, για να δείτε το σύνολο των picks μας.

Θυμίζουμε πως η στήλη έχει ήδη κάνει εδώ και καιρό μία… ιντιγκαδόρικη επιλογή με τον επόμενο MVP του ΝΒΑ, τον οποίον «βλέπει» και ως πρώτο σκόρερ της λίγκας, ενώ έχει προχωρήσει και σε δύο μακροχρόνια bets πάνω στους Μιλγουόκι Μπακς. Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ. Ταυτόχρονα, στοιχηματικό παιχνίδι έγινε και με μία… τριπλέτα επιλογών, που αφορούν τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ ξεχωρίσαμε και δύο ονόματα για τον καλύτερο 6ο παίκτη της ερχόμενης σεζόν με πολύ μεγάλες αποδόσεις. Βέβαια, οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, σε ένα… γεμάτο μενού. Έτσι, δώσαμε picks και για τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα.

Πάμε και στα «φρέσκα». Ο Νίκολα Γιόκιτς αποτελεί ίσως τον καλύτερο παίκτη παγκοσμίως. Ο Σέρβος σέντερ έρχεται από τρεις κατακτήσεις του βραβείου του MVP της regular season του ΝΒΑ την τελευταία τετραετία και… κυνηγάει να μπει σε ακόμα πιο «κλειστά κλαμπ», με τις σπουδαίες επιδόσεις του.

Ο «Τζόκερ» όχι μόνο σκοράρει με άνεση (20,9π. σε 675 ματς στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη), αλλά «βλέπει» άριστα και τους συμπαίκτες του. Οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν «χτιστεί» γύρω του και το 2023 έφτασαν μέχρι το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στον «μαγικό κόσμο».

Ο ύψους 2,11μ. ψηλός έδωσε 9 ασίστ ανά ματς την περσινή σεζόν στο ΝΒΑ, κρατώντας τους μέσους όρους του σε… αδιανόητα επίπεδα. Βλέπετε, ο Γιόκιτς πασάρει σαν πλέι μέικερ και οι Νάγκετς επωφελούνται από το άρτιο παιχνίδι του.

Ωστόσο, το line του μέσου όρου των ασίστ του Γιόκιτς στο Pamestoixima.gr είναι στις 9,3 ασίστ. Ο Σέρβος συνήθως δεν χάνει πολλά παιχνίδια (73+ ματς ανά σεζόν σε οκτώ από τις εννέα σεζόν του στο ΝΒΑ) και το να ξεπεράσει το παραπάνω όριο φαντάζει αρκετά δύσκολο και χρειάζεται επί της ουσίας… σταθερά triple double.

Για του λόγου το αληθές, ο σταρ της ομάδας από το Ντένβερ ξεπέρασε τον σχετικό μέσο όρο μόνο τη σεζόν 2022-2023 (9,8 ασίστ ανά παιχνίδι), όταν έκανε και τις λιγότερες συμμετοχές του σε «βάθος» μίας regular season (69 παιχνίδια). Με άλλα λόγια, τις υπόλοιπες οκτώ σεζόν του στον «μαγικό κόσμο» (σε σύνολο εννέα χρόνων) δεν μπόρεσε να προσπεράσει αυτό το όριο.

Πράγματι, ο Γιόκιτς είναι… ασύλληπτος δημιουργικά. Όμως, το line των 9,3 ασίστ ανά αγώνα είναι πάρα πολύ υψηλό. Σίγουρα, ο «Τζόκερ» μπορεί να φτάσει στις… παρυφές του και να κερδίσει και πάλι το βραβείο του MVP όπως έκανε το 2021 (8,3 ασίστ μ.ό.), το 2022 (7,9 ασίστ μ.ό.) και το 2024 (9 ασίστ μ.ό.), αλλά επιμένουμε πως το line είναι ιδιαίτερα υψηλό. Συνεπώς, θα ποντάρουμε στο under.

Ανακεφαλαίωση:

ΝΒΑ – Regular Season μ.ό. ασίστ Νίκολα Γιόκιτς: Under 9,3ασ. στο 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;