ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Η Λέχια δεν μας έκανε τη χάρη, παρότι ήταν ανώτερη για ένα 60λεπτο. Όχι απλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα, αλλά δέχτηκε και δύο γκολ στο φινάλε για να μας την χαλάσει. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα, όταν μιλάμε για πρεμιέρες πρωταθλήματος. Και συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με αγώνες που έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Διότι ανοίγοντας τη Stoiximan το μάτι μας έπεσε στα φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στο Ναϊμέγκεν-Ολυμπιακός.

Μη χάνετε το “UpTempo” στο κανάλι μας στο YouTube με όλες τις καυτές εξελίξεις από τον χώρο του μπάσκετ!

Δεύτερο σερί φιλικό για τον Ολυμπιακό, τέταρτο στη σειρά και τελευταίο στην Ολλανδία. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και θα μεταβεί στην Ιταλία για τα φιλικά με Τερνάνα και Ρόμα. Θα ακολουθήσει ένα ακόμη πολύ ισχυρό τεστ με τη Νότιγχαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η πρόβα τζενεράλε για τη σέντρα του πρωταθλήματος, παίζοντας στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού. Αναμφίβολα, ο Μεντιλίμπαρ δείχνει ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει στην προετοιμασία. Ιδιαίτερα σε θέμα δημιουργίας, σκοραρίσματος, έντασης και πρέσινγκ. Ανασταλτικά θέλει δουλειά ο Ολυμπιακός, αλλά σήμερα θα δούμε για πρώτη φορά τον Πιρόλα και αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ακόμα στόπερ.

Χθες, έμεινε στο 2-2 με την Αλ Καντσίγια, έχοντας πολύ καλή δημιουργία ξανά. Φτιάχνει και μάλιστα μπόλικες φάσεις, σκοράρει, αλλά μόλις μπει ο Ελ Κααμπί θα βρίσκει ακόμη περισσότερο δίχτυα. Που να έρθουν και οι Βέλντε, Όρτα, Ποντένσε και μερικοί ακόμα.

Ανώτεροι οι Πειραιώτες ως σύνολο, ακόμα και χωρίς πολλές μεταγραφές. Η Ναϊμέγκεν από την άλλη έχει δύο ήττες σε ισάριθμα φιλικά, ενώ το ρόστερ της δεν είναι κάτι φοβερό και τρομερό. Έχει ορισμένες καλές μονάδες, αλλά ως εκεί. Θα παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί στην Eredivisie.

Ο Μεντιλίμπαρ κράτησε από το χθεσινό ματς ορισμένους παίκτες φρέσκους, οπότε λογικά θα δούμε αρκετά Πιρόλα, Ελ Κααμπί, Ροντινέι, Μπιανκόν, αλλά και μερικούς ακόμη.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ναϊμέγκεν-Ολυμπιακός (over 1,5 goals Ολυμπιακός) 2.35 στη Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;