ΜΠΑΣΚΕΤ



Ολυμπιακοί Αγώνες! Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η δράση ξεκινά! Η Εθνική μας ομάδα ρίχνεται πάλι στη μάχη, με τον Καναδά να είναι ο πρώτος αντίπαλος της Γαλανόλευκης. Ζόρικος αντίπαλος; Προφανώς. Μπορούμε να πάμε ταμείο όμως; Φυσικά! Πάμε να δούμε λοιπόν τα όσα έχει να μας δώσει το Ελλάδα – Καναδάς Στοίχημα.

Η Εθνική μας, με τον Καλάθη να επιστρέφει στη δράση, έχει ένα τρομακτικά δύσκολο έργο μπροστά της. Η αλήθεια είναι πως κόντρα στη Σερβία η Γαλανόλευκη δεν μας δικαίωσε, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ελπίζουμε πως κόντρα στον Καναδά, η Ελλάδα θα δείξει αυτό που ελπίζουμε όλοι και θα είναι ανταγωνιστική. Όπως και να έχει πάντως, εμείς θα ποντάρουμε σε δύο Έλληνες παίκτες. Οι συγκεκριμένοι μας έχουν πάει αρκετά ταμεία αυτό το καλοκαίαι (αλλά και μέσα στη σεζόν), οπότε αξίζει να ρισκάρουμε για χάρη τους.

Πρώτος; Μα φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας σταρ τρώει ανελέητο… ξύλο σε κάθε παιχνίδι και το ματς απέναντι στον Καναδά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Ο Καναδάς είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που δεν έχει ψηλό στο επίπεδο του Γιάννη. Αυτό σημαίνει ότι θα δεχθεί πολλά φάουλ ο Έλληνας σταρ και θα πάει πολλές φορές στη γραμμή των βολών. Ο Over 5,5 εύστοχες βολές είναι μια τίμια επιλογή και θα ξεκινήσουμε με αυτή. Επιλέγουμε, λοιπόν, το στοίχημα Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 5,5 εύστοχες βολές.

Δεύτερο πικ μας θα είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο κατά τεκμήριο καλύτερος σουτέρ της Εθνικής μας περιμένουμε πως, όντας άγνωστος για τους Καναδούς, θα βρει σουτ και προσπάθειες. Έτσι, θα ποντάρουμε πάνω του και θα σας προτείνουμε την επιλογή Βασίλης Τολιόπουλος Over 4,5 πόντοι.

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη (25/7), μιλήσαμε πολύ για την Εθνική, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και όχι μόνο, με τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Εργκίν Αταμάν να κυριαρχούν στην κουβέντα μας. Πατήστε εδώ για να δείτε ξανά το επεισόδιο με όλα όσα ανέλυσαν Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Ζάκκας!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Ελλάδα – Καναδάς Στοίχημα:

Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 5,5 εύστοχες βολές

Βασίλης Τολιόπουλος Over 4,5 πόντοι

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 3.05 στην StoiximanStoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;