ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα σε όλο το team. Η μεγάλη μέρα που περιμέναμε εδώ και καιρό έφτασε και επιτέλους το τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων κάνει τζάμπολ, με τη «γαλανόλευκη» του Βασίλη Σπανούλη να… ρίχνεται στην «μάχη» μέσω του Ελλάδα – Καναδάς (27/7, 22:00).

Θυμίζουμε πως μέσα από τη στήλη μας το προηγούμενο διάστημα αγοράσαμε ένα καλοπληρωμένο bet, που αφορά τα double – double του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ αναλύσαμε και τις πιθανότητες της Γαλλίας να πάρει μετάλλιο. Παράλληλα, κάναμε την επιλογή μας από την αναμέτρηση Αυστραλία – Ισπανία και ξεχωρίσαμε ένα pick και από το Γερμανία – Ιαπωνία.

Φυσικά, όλα τα δεδομένα για την πορεία και τις φιλοδοξίες της Εθνικής Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες αναλύθηκαν πριν από λίγες μέρες στο επεισόδιο του “UpTempo” στο YouTube.

Εδώ, λοιπόν, είμαστε για να κάνουμε τις στοιχηματικές επιλογές μας από τη σπουδαία αναμέτρηση της Εθνικής. Πιο συγκεκριμένα, θα αγοράσουμε ένα Bet Builder από το Pamestoixima.gr, που θεωρούμε πως έχει value, αφού τριπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

Για να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι: Ο Καναδάς είναι το απόλυτο φαβορί της βραδιάς και μπαίνει συνολικά στο τουρνουά στοχεύοντας σε ένα μετάλλιο. Με παίκτες όπως οι Σάι Γκίλτζιους – Αλεξάντερ, Τζαμάλ Μάρεϊ, Ντίλον Μπρουκς, Αρ Τζέι Μπάρετ, Λου Ντορτ, Κέλι Ολίνικ και συνολικά ένα ρόστερ γεμάτο εμπειρία από το NBA οι Καναδοί φιλοδοξούν να φτάσουν μακριά. Και είναι και πολύ πιθανό να τα καταφέρουν.

Από την μεριά της, η Ελλάδα γνωρίζει πως η πρεμιέρα θα είναι η ευκαιρία να «μετρήσει» δυνάμεις απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου βάθρου. Τα… σπουδαία για την Εθνική Ομάδα ακολουθούν στη συνέχεια, κυρίως με το ματς – κλειδί απέναντι στην Ισπανία (30/7, 12:00).

Τι επιλέγουμε, λοιπόν, στο Ελλάδα – Καναδάς. Περιμένουμε πως οι διεθνείς θα δώσουν την «μάχη» τους και επειδή στο Bet Builder συνδυάζουμε αποδόσεις, παίρνουμε τις αναμενόμενα χαμηλές τιμές για το +13,5 της «επίσημης αγαπημένης» και το over 74,5 πόντων της. Η «παρέα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο φιλοδοξεί να στείλει μήνυμα προς τις υπόλοιπες ομάδες του τουρνουά και πιστεύουμε πως θα είναι ανταγωνιστική, καλύπτοντας τα παραπάνω όρια με άνεση.

Από εκεί και πέρα, θα επιλέξουμε και δύο lines που αφορούν τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο νέος σέντερ της Μονακό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και όλο το καλοκαίρι, τόσο στα φιλικά, όσο και στα ματς του Προολυμπιακού Τουρνουά, αποτελεί «σταθερά» για την Εθνική. Δεν είναι τυχαίο πως στο πρόσφατο τουρνουά στο ΣΕΦ είχε 12,8 πόντους (50% τρίποντο), 5 ριμπάουντ και 15,5β. στην αξιολόγηση με 24′ ανά παιχνίδι.

Με δεδομένη την απουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο ο “Big Papa” είναι ο μοναδικός «καθαρός» σέντερ του ρόστερ, που έχει στα χέρια του ο Σπανούλης. Έτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει κάποια λεπτά στο «5» και στους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντίνο Μήτογλου. Όμως, ο φορμαρισμένος Παπαγιάννης θα αποτελεί τον… πύργο της Εθνικής στη ρακέτα. Ως εκ τούτου, επιλέγουμε τους 8+ πόντους του και τα 5+ ριμπάουντ του.

Το παραπάνω Bet Builder δίνεται στο 3.10 στο Pamestoixima.gr και θα αποτελέσει το ποντάρισμά μας στο Ελλάδα – Καναδάς, καθώς και εμείς περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι, για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, ενόψει -και- της… στοιχηματικής συνέχειας της διοργάνωσης, που αφορά τη στήλη.

Ανακεφαλαίωση:

Ελλάδα – Καναδάς: Ελλάδα +13,5, Ελλάδα Over 74,5π., Γιώργος Παπαγιάννης 8+ πόντοι και 5+ ριμπάουντ στο 3.10 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;