ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Τρομερό ταμείο στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ χθες. Αφού πέρασε η βασική πρόταση στο 2.10, είχαμε και ταμείο με fun bet σε απόδοση άνω του 5. Αυτό το λάθος να μην είχε κάνει ο Βιλένα και θα πέρναγε και το άλλο fun bet, που είχε απόδοση άνω του 7. Μια χαρά είμαστε, δεν χρειάζεται να παραπονιόμαστε ασφαλώς. Σήμερα συνεχίζουμε με το πολωνικό πρωτάθλημα, το οποίο βρίσκεται στη 2η αγωνιστική του. Τα ραντάρ μας έπιασαν, κοιτάζοντας τη Stoiximan, το Λέχια Γκντανσκ-Μότορ Λούμπλιν.

Μη χάνετε το “UpTempo” στο κανάλι μας στο YouTube με όλες τις καυτές εξελίξεις από τον χώρο του μπάσκετ!

Οι δύο ομάδες κατάφεραν στο φινάλε της περασμένης σεζόν να εξασφαλίσουν την άνοδο στην Ekstraklasa. Η Λέχια ως πρωταθλήτρια, η Μότορ μέσα από την ειδική διαδικασία των playoffs. Η απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν δείχνει τόσο μεγάλη, με τη Λέχια να είναι καλύτερη συνολικά. Αμφότερες, πάντως, θα δώσουν τη μάχη τους για παραμονή. Το σημερινό ραντεβού τους είναι και μία ευκαιρία για αποδείξεις. Να στείλουν ένα μήνυμα πως ήρθαν για να μείνουν!

Η Λέχια παραμένει αήττητη σε τέσσερα φιλικά και ένα επίσημο, έχοντας πέντε ισοπαλίες με σκορ 1-1. Δεν νικά, αλλά δεν χάνει κιόλας και προσπαθεί να κρατήσει αυτόν τον χαρακτήρα. Όπως έκανε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της Σλατσκ Βρότσλαβ.

Η Μότορ από τη μεριά της ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την ισχυρή Ράκοβ. Και στα φιλικά δεν έβγαλε μάτια, δείχνοντας πως ίσως να χρειάζεται μερικές ακόμη κινήσεις για να ενισχυθεί περαιτέρω. Σίγουρα, δεν είναι τόσο κακό σύνολο, αλλά ίσως μοιάζει μισό κλικ πιο κάτω από την αντίπαλό της.

Δεν θα ανοίξει, λογικά, το παιχνίδι και η Λέχια μοιάζει λίγο πιο έτοιμη από τη Μότορ. Εκεί θα ποντάρουμε και εμείς!

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Λέχια Γκντανσκ-Μότορ Λούμπλιν (1Χ & under 3,5 goals) στο 1.72 στη Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;