ΜΠΑΣΚΕΤ



Μου φαίνεται πως σας έχω κακομάθει. Τρία μακροχρόνια στοιχήματα τα οποία πιστεύω πολύ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα έφτασε η ώρα και για το κυρίως πιάτο. Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο το βράδυ (22:00) τον Καναδά στην πρώτη ημέρα των αγώνων και εμείς εδώ είμαστε για άλλη μία ΔΩΡΕΑΝ στοιχηματική επιλογή.

Όπως είπαμε και στο τελευταίο Overplay, δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη απέναντι σε ένα γεμάτο ρόστερ του Καναδά με ηγέτη, τον σούπερ σταρ της Οκλαχόμα, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ. Παρόλα αυτά, έχω ήδη δώσει μία πρόβλεψη για το αποτέλεσμα και το χάντικαπ του συγκεκριμένου παιχνιδιού, την οποία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Πριν περάσουμε στο σημείο ενός παίκτη που έχω ξεχωρίσει από την πρεμιέρα, πάμε να σας αφήσω και τα τρία μακροχρόνια στοιχήματα που έχω δώσει τις προηγούμενες ημέρες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχω επιλέξει και από το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στον Καναδά.

(22:00) Ελλάδα – Καναδάς: Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ OVER 21.5 πόντοι (1.75 Novibet) 

Είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ του Καναδά. Είναι σούπερ σταρ και του ΝΒΑ και σκοράρει με πολλούς τρόπους. Η Εθνική μας μπορεί να έχει δύο φοβερούς αμυντικούς όπως είναι ο Τόμας Ουόκαπ και ο Νικ Καλάθης, αλλά ο Σάι είναι αρκετά πιο γρήγορος και explosive. Θεωρώ πως ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να ρισκάρει στο μαρκάρισμα του Αλεξάντερ και σε πολλά σκριν να τον παίξει under. Στο Μουνντομπάσκετ του 2023, ήταν από τους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης με 24,5 πόντους μέσο όρο.

Δεν ήταν πολλά τα φιλικά που έδωσε ο Καναδάς, μόλις τρία, αλλά ακόμα και σε αυτά, ο Αλεξάντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Σε ρηχά νερά στα ματς προετοιμασίας με 14, 23 και 10 πόντους. Θα αγωνίζεται πάνω από 30 λεπτά μέσο όρο και ειδικά κόντρα στην Εθνική μας, αν το ματς δεν ξεφύγει, πιστεύω πως μπορεί πολύ άνετα να σκοράρει πάνω από 22 πόντους.

Θα πάω με το over του λοιπόν σε αρκετά καλή απόδοση στη Novibet.

*Όσο πιο νωρίς το παίξετε τόσο καλύτερα, καθώς πιστεύω πως το line μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Να είστε όλοι καλά. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας.

DA

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;