ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα σε όλη την ομάδα του Amerikanos24. Η πρεμιέρα του μπασκετικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων απέχει πια μόλις μία μέρα και αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τον αγώνα Γερμανία – Ιαπωνία (27/7, 14:30).

Θυμίζουμε πως μέσα από τη στήλη μας το προηγούμενο διάστημα αγοράσαμε ένα καλοπληρωμένο bet, που αφορά τα double – double του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ αναλύσαμε και τις πιθανότητες της Γαλλίας να πάρει μετάλλιο. Παράλληλα, κάναμε την επιλογή μας από την αναμέτρηση Αυστραλία – Ισπανία.

Πλέον, στρεφόμαστε στο Γερμανία – Ιαπωνία του Group B, στο οποίο επίσης βρίσκεται η Γαλλία και η Βραζιλία. Οι γηπεδούχοι (Γαλλία) και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές (Γερμανία) αναμένεται να προκριθούν στα νοκ – άουτ στο Παρίσι και οι Βραζιλιάνοι θα προσπαθήσουν να τους ακολουθήσουν ως 3οι. Με άλλα λόγια, η Ιαπωνία είναι η πιο αδύναμη ομάδα του Ομίλου και δικαίως τα lines είναι ιδιαίτερα υψηλά στις προσεχείς αναμετρήσεις της.

Ωστόσο, στην ασιατική ομάδα ανήκει ο Γιούτα Γουατανάμπε. Ο 30χρονος φόργουορντ (μαζί με τον Ρούι Χατσιμούρα) αποτελεί το αστέρι της Ιαπωνίας, έχοντας περάσει στο παρελθόν από τους Γκρίζλις, τους Ράπτορς, τους Νετς και τους Σανς. Ο Γουατανάμπε, ύστερα από το «ταξίδι» του στο ΝΒΑ ανήκει πλέον στους Chiba Jets και θέλει να αποδείξει για ακόμα μία φορά γιατί ξεχωρίζει στην πατρίδα του.

Ψάχνοντας τα στατιστικά του διαπιστώσαμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Για την ακρίβεια, έχει πάρει μέρος σε δύο τελικές φάσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων της FIBA, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 και μετράει 16,3 πόντους ανά παιχνίδι στις παραπάνω διοργανώσεις. Μάλιστα, προ τετραετίας είχε 17,7 πόντους σε τρεις αναμετρήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Γερμανία θα βρει τρόπους να τον περιορίσει και να μην δεχτεί… ιδιαίτερες απειλές. Ωστόσο, ο Γουατανάμπε αναμένεται να πάρει πολλά σουτ και μπορεί να «γράψει» μία καλή επίδοση. Το όριο των πόντων του στο Pamestoixima.gr δίνεται στους 14,5π. και το θεωρούμε fair. Έτσι, θα επιλέξουμε το over του, που προσφέρεται στο ικανοποιητικό 1.90.

Το Σάββατο (27/7) θα τα πούμε ξανά, αυτή τη φορά για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τον Καναδά.

Μην ξεχνάτε πως στο κανάλι μας στο YouTube έχει ανέβει το πρόσφατο επεισόδιο του “UpTempo”, το οποίο περιέχει αρκετή κουβέντα για τον Σάσα Βεζένκοφ, τον Εργκίν Αταμάν και -φυσικά- το τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την παρουσία της «γαλανόλευκης».

Ανακεφαλαίωση:

Γερμανία – Ιαπωνία: Γιούτα Γουατανάμπε over 14,5 πόντοι στο 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;