ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Επιτυχημένη κατά το ήμισυ η χθεσινή ημέρα. Τουλάχιστον πέρασε η πρόταση στο ματς του ΠΑΟΚ η οποία άγγιζε τον τριπλασιασμό. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ και η Ίντερ Εσκάλδες δεν μας έκαναν τη χάρη να πάρει κάποια μια κίτρινη κάρτα στο πρώτο μισάωρο. Ασφαλώς και δεν απογοητευόμαστε, αφού η «καλή» απόδοση πέρασε. Και συνεχίζουμε για δεύτερη σερί ημέρα με τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων. Ανοίγεις Stoiximan και πέφτεις πάνω στο Παναθηναϊκός-Μπότεφ. Ε δεν πρέπει να ποντάρεις; Βεβαίως, λέμε εμείς!

Μη χάνετε το “UpTempo” στο κανάλι μας στο YouTube με όλες τις καυτές εξελίξεις από τον χώρο του μπάσκετ!

Η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό έχει φέρει και αλλαγή στην προσέγγιση των αγώνων. Ο Αλόνσο αναζητά μια ομάδα που θα πρεσάρει ψηλά και θα εγκλωβίζει τον αντίπαλο. Θα κλέβει μπάλες και με γρήγορη μετάβαση θα προσπαθεί να απειλεί. Σίγουρα, χρειάζεται ακόμα δουλειά, κυρίως στο transition, αλλά και σημαντική ενίσχυση. Ψάχνει αριστερό μπακ, έναν εξτρέμ επιπέδου Τετέ και σίγουρα κάτι ακόμα μεσοαμυντικά. Σημαντικό πρόβλημα η απουσία του Ιωαννίδη, αλλά μπορεί ασφαλώς με το υπάρχον ρόστερ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπότεφ.

Οι Βούλγαροι, λοιπόν, είναι αρκετά τίμιοι. Δεν είναι κανένα φόβητρο ή τίποτα το φοβερό και τρομερό, αλλά σίγουρα μπορούν να προβληματίσουν. Ομάδα που είναι καλή στην κόντρα και ξέρεις να εκμεταλλεύεται τις φάσεις της. Άρα, δεδομένα θέλει προσοχή. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που μιλάμε για το πρώτο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού. Την ώρα που η Μπότεφ έχει δώσει και αυτά του προηγούμενου γύρου με τη Μάριμπορ.

Ασφαλώς δείχνει να έχει φαβορί το Παναθηναϊκός-Μπότεφ. Και στα μάτια μου, η ομάδα του Αλόνσο θα προσπαθήσει να βρει ένα καθαρό 2-0 ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & under 3,5 goals (2.10) Stoiximan

 

Fun bet 1: Σκορ 2-0 (7.10)

Fun bet 2: Bet builder με 1 & under 3.5 goals, anytime σκόρερ Γερεμέγεφ και από μία κάρτα οι δύο ομάδες (5.30)

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;