ΜΠΑΣΚΕΤ



Εδώ είμαστε και νομίζω πλέον πως σας έχω κακομάθει. Τρίτη συνεχόμενη μέρα με μακροχρόνιο ΔΩΡΕΑΝ tip από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το τουρνουά μπάσκετ που ξεκινάει σε μόλις δύο ημέρες με την Εθνική μας να αντιμετωπίζει τον Καναδά.

Σας είχα ήδη στοιχήματα από την Team USA και την Γερμανία τα οποία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και πάμε για άλλη μία μακροχρόνια επιλογή.

Περισσότερες ασίστ Team USA: Λεμπρόν Τζέιμς (2.50 Novibet) 

Εδώ πάθαμε ότι είχαμε πάθει και με το μακροχρόνιο του Ζακ Έντι. Το είχα “σταμπάρει” σε απόδοση πάνω από 4.00 και λέω θα το δώσω όταν έρθει η ώρα. Αλλά, η ώρα ήρθε και η απόδοση έπεσε στο 2.50. Παρόλα αυτά, αξίζει ακόμα και τώρα. Και αξίζει πολύ. Γιατί; Γιατί η Team USA δεν έχει κάποιον βασικό πλειμέικερ που να “γράφει” πολλές ασίστ. Ο Λεμπρόν απέδειξε στα φιλικά πως θα αγωνίζεται πολύ ακόμα και στα 39 του, ο Χαλιμπέρτον δεν θα έχει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και ο Χόλιντει είναι κακά τα ψέμματα ο μόνος ανταγωνιστής του King James.

Στα φιλικά πάντως ο Τζέιμς έστω και με σχετικά λίγες ασίστ ήταν πρώτος της Team USA στην σχετική λίστα. Μέτρησε 4, 6, 2, 3 και 3. Χαμηλά τα νούμερα ναι, αλλά και η Team USA δεν βοήθησε σε αυτό και περιμένω πιο “ομαδικό” και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του στους Ολυμπιακούς ο Λεμπρόν.

Το καλό είναι πως σε σημαντικά παιχνίδια, θα είναι ο καλύτερος πλειμέικερ για την ομάδα του στο παρκέ. Κανείς άλλος δεν έχει αυτό το feel for the game που λένε και οι Αμερικανοί και ο Λεμπρόν 90 στις 100 φορές κάνει the right thing at the right time.

Θα τον τιμήσουμε λοιπόν. Και νομίζω δικαιολογημένα. Δεν μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μας.

Αυτά από εμένα σήμερα. Αύριο θα σας έχω σημεία από το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στον Καναδά.

Να είστε καλά.

DA

 

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;