ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλημέρα σε όλο το team του Amerikanos24. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και επιτέλους μπορούμε να μπούμε ξανά σε… αγωνιστικούς ρυθμούς και να επιλέξουμε σημεία από τα παιχνίδια που θα γίνουν στη Λιλ. Σε πρώτη φάση, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με την πρεμιέρα του τουρνουά και το ματς Αυστραλία – Ισπανία (27/7, 12:00).

Πρόκειται για μία αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο του Group A, δηλαδή του Ομίλου της Εθνικής Ομάδας. Θυμίζουμε πως η «γαλανόλευκη» θα αναμετρηθεί με τον Καναδά αργότερα την ίδια μέρα (27/7, 22:00).

Οι Αυστραλοί είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης και άφησαν καλές εντυπώσεις στα φιλικά τους. Ο Πάτι Μιλς είναι… πάντα εκεί, ο Τζος Γκίντι μπορεί να κάνει τη διαφορά, ο Τζο Ίνγκλις θα δώσει πολλά με την εμπειρία του και ο Τζοκ Λαντέιλ έχει κάνει σημαντικό step up στο παιχνίδι του.

Από την άλλη, η Ισπανία μοιάζει να βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο και αρκετός κόσμος την έχει «ξεγραμμένη» στο επικείμενο τουρνουά, που θα γίνει επί γαλλικού εδάφους. Προφανώς, τους «φούριας ρόχας» δεν μπορείς να τους… ξεχνάς ποτέ και σε κανένα σπορ, όμως γεγονός είναι πως στην πρεμιέρα υπάρχει ομάδα που πριν από το τζάμπολ έχει το «πάνω χέρι».

Το επικείμενο Αυστραλία – Ισπανία έχει ως φαβορί τους πρώτους, οι οποίοι διαθέτουν περισσότερο ταλέντο από το ΝΒΑ και μεγαλύτερο «βάθος» στον πάγκο τους. Στην αντίπερα όχθη, η «παρέα» του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ προβληματίζεται αναφορικά με το γήπεδο στο οποίο θα προπονηθεί την Πέμπτη (25/7) και την Παρασκευή (26/7) και είναι άγνωστος ο βαθμός ετοιμότητας που θα έχει για το ματς της 1ης αγωνιστικής.

Το line του handicap στο Pamestoixima.gr δίνεται στους 5,5 πόντους και εμείς θα αγοράσουμε την νίκη της Αυστραλίας με ένα ελαφρώς «πειραγμένο» όριο (-4,5).

Περισσότερα θα συζητήσουμε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7, 13:00) στο live επεισόδιο του “UpTempo” στο YouTube.

Ανακεφαλαίωση:

Αυστραλία – Ισπανία: Αυστραλία -4,5 στο 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;