ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Μια μικρή διήμερη απουσία λόγω ενός ζητήματος έλαβε τέλος και επιστρέφουμε στα άθρα μας. Έχει Ευρώπη και θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων. Εδώ, θα μιλήσουμε για το ΠΑΟΚ-Μπάνια Λούκα και στο επόμενο άρθρο θα αναφερθούμε και στο ματς της ΑΕΚ. Πάμε, λοιπόν, να βρούμε την κατάλληλη επιλογή στη Stoiximan

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε λίγες κινήσεις ως τώρα, παίρνοντας έναν βασικό (Καμαρά) και δύο εναλλακτικές επιλογές (Τσιφτσής, Θυμιάνης). Παλεύει να βρει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης, κάτι που έχει αιτία. Το γεγονός πως δεν έχει παραμείνει ο Μεϊτέ, λείποντας από το «6». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δέχεται φάσεις αλλά και γκολ, όπως έδειξε στα φιλικά του μέχρι σήμερα. Κατά τα άλλα, δημιουργικά παραμένει σε καλά επίπεδα αφού είναι η ίδια ομάδα.

Η Μπάνια Λούκα από τη μεριά της κατάφερε να ξεπεράσει στον πρώτο γύρο το εμπόδιο της Εγνάτια. Έχει δύο περισσότερα επίσημα ματς στα πόδια της, αλλά ασφαλώς δεν είναι κανένα μεγαθήριο. Μια ομάδα που παίζει σφιχτά, ψάχνεται αρκετά σε κόντρες και στημένη και μπορεί να βρει το γκολ. Χωρίς φοβερή και τρομερή ποιότητα, αλλά δεν χρειάζεται υποτίμηση. Ασφαλώς, θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η πρόκριση μοιάζει στο χέρι του ΠΑΟΚ.

Πάντα, αυτά τα πρώτα ματς στη σεζόν είναι ύπουλα αλλά δείχνει η ομάδα του Λουτσέσκου ανώτερη (και είναι). Πλέον πρέπει να το βγάλει στο χορτάρι!

Μη χάνετε το “UpTempo” στο κανάλι μας στο YouTube με όλες τις καυτές εξελίξεις από τον χώρο του μπάσκετ!

 

ΠΡΟΤΑΣΗ:

1Χ & Goal/Goal σε απόδοση 2.92 στη Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;