ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Μπήκαμε σε εβδομάδα έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και σε λίγες μέρες οι επιλογές μας θα γίνονται από τα σούπερ παιχνίδια στη Γαλλία. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε ξεχωρίσει ακόμα μία μακροχρόνια επιλογή, αυτή τη φορά από το WNBA και τις Ιντιάνα Φίβερ.

Ας πάρουμε τα δεδομένα πιο αναλυτικά… Οι Ιντιάνα Φίβερ έχουν γίνει ένα από τα πιο “hot” ονόματα της λίγκας και ο λόγος είναι ξεκάθαρος και αφορά την παρουσία της Κέιτλιν Κλαρκ. Η 22χρονη γκαρντ μπήκε σαν… σίφουνας στο WNBA και ανέβασε συνολικά το προϊόν, χάρη στον ενθουσιασμό, που υπάρχει γύρω από το όνομά της.

Στο ξεκίνημα της rookie season της η άλλοτε παίκτρια του Αϊόβα μετράει 17,1 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 8,2 ασίστ και 1,5 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Σίγουρα, η Κλαρκ αποτελεί ένα από τα φρέσκα και ανερχόμενα πρόσωπα όχι μόνο του πρωταθλήματος, αλλά συνολικά της παγκόσμιας αθλητικής σκηνής.

Οι Ιντιάνα Φίβερ βρίσκονται σε μία… μεταβατική κατάσταση και τον τελευταίο καιρό αποκτούν αυτοπεποίθηση και ομοιογένεια πάνω στο παρκέ. Για την ακρίβεια, έχουν τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και ανήκουν στην 8άδα των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κλαρκ με ρεκόρ 11-15 βρίσκεται στην 3η θέση της Ανατολής (7η θέση στο συνολικό ταμπλό) και θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό «κλείσιμο» της regular season, για να μπει… αποφασιστικά στα πλέι οφ. Θυμίζουμε πως η κανονική περίοδος έχει 40 παιχνίδια για κάθε ομάδα, επομένως στις Ιντιάνα Φίβερ μένουν ακόμα 14 ματς.

Με τη φόρα που έχουν και την Κλαρκ να μοιάζει ασταμάτητη, μπορούν να κερδίσουν το 50% από αυτά, δηλαδή να κάνουν επτά νίκες και να ανέβουν στις 18 συνολικά. Το over 17,5 νικών στη σεζόν για την εν λόγω ομάδα πληρώνει σε τιμές διπλασιασμού στο Pamestoixima.gr και θα το αγοράσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ανακεφαλαίωση:

WNBA – Ιντιάνα Φίβερ νίκες στη regular season: Over 17,5 στο 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;