ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπάνια Λούκα, θα ασχοληθούμε και με την έτερη ελληνική ομάδα. Το ΑΕΚ-Ίντερ Εσκάλδες θα περάσει από το… μικροσκόπιό μας, με το παιχνίδι να έχει πολλές οπτικές. Ωστόσο, από όποια και να το δεις, καταλήγεις στο ίδιο συμπέρασμα. Η ΑΕΚ θα κάνει δύο νίκες, λογικά άνετες, απέναντι στη συμπαθέστατη κατά τα άλλα ομάδα από την Ανδόρα.

Δυσκολεύεσαι να βρεις πολλές επιλογές πάντως για στοιχηματισμό. Μας κέντρισε μία όμως το ενδιαφέρον στη Stoiximan. Αφορά τις κάρτες και με αυτή θα ασχοληθούμε. Μέχρι να την προτείνουμε, ας δούμε λίγο συνοπτικά τις δύο ομάδες.

Ασφαλώς, την ΑΕΚ την γνωρίζουμε καλά. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ο τρόπος παιχνιδιού της. Γιατί μοιάζει μέσα από τα όσα έχουμε δει στα φιλικά, πως θα αφήσει το ασταμάτητο πρέσινγκ στον αντίπαλο και θα παίζει περισσότερο με build-up. Θα το δούμε και στην πράξη σήμερα, βέβαια, αφού στην πρώτη ευρωπαϊκή λίστα υπάρχουν οι… περσινοί παίκτες συν τους νέους τερματοφύλακες και τον Κοϊτά. Τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα, θα μπουν μελλοντικά! Άλλωστε σήμερα, δεν θα αγωνιστούν οι Λαμέλα, Περέιρα, Οντουμπάτζο αλλά και ο Τσούμπερ.

Μη χάνετε το “UpTempo” στο κανάλι μας στο YouTube με όλες τις καυτές εξελίξεις από τον χώρο του μπάσκετ!

Από την άλλη μεριά η Ίντερ Εσκάλδες είναι μια αδύναμη ομάδα από την Ανδόρα. Κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της ιστορίας της με τέτοιο εύρος στο σκορ (5-1) και να αποκλείσει τη Βελέζ Μόσταρ. Από τις εκπλήξεις του περασμένου γύρου, πλέον θα προσπαθήσει να κάνει δύο αξιοπρεπείς εμφανίσεις απέναντι στην ΑΕΚ. Αρέσκεται να παίζει ποδόσφαιρο, να βγαίνει μπροστά, αλλά είναι αδύναμη και δύσκολα θα καταφέρει να ζορίσει τους «κιτρινόμαυρους».

Στο ΑΕΚ-Ίντερ Εσκάλδες φυσικά και η Ένωση είναι το γκραν φαβορί. Οτιδήποτε άλλο δούμε από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς θα αποτελεί έκπληξη. Γι’ αυτό και εμείς θα κυνηγήσουμε μια γρήγορη κάρτα στον αγώνα. Πιστεύουμε δηλαδή πως θα προσπαθήσουν οι φιλοξενούμενοι να σταματήσουν με κάθε τρόπο την ομάδα του Αλμέιδα.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Κάρτα πριν το 30:00 σε απόδοση 1.82 στη Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;