ΜΠΑΣΚΕΤ



Η δράση παραμένει χαμηλά, καθώς είμαστε ελάχιστες ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι έχουμε πολλές επιλογές για στοιχήματα, με τα φιλικά να συνεχίζονται και την Ελλάδα να δίνει την πρόβα τζενεράλε. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για το Σερβία – Ελλάδα Στοίχημα.

Η Εθνική μας ομάδα δεν θα έχει τον Νικ Καλάθη στην διάθεσή της, όπως και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν θα ενισχύσει τελικά τη Γαλανόλευκη στην προσπάθεια που θα γίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού σε περίπου 5 ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει πως η Ελλάδα δεν είναι καλή ομάδα όμως. Και εν προκειμένω, με την Σερβία να είναι η επέομενη αντίπαλός της, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως θα γίνει σάκος του μποξ.

Σαφώς και η  Σερβία είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Παίζει στην έδρα της και θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Γι αυτό κι εμείς θα πάμε ταπεινά. Δεν περιμένουμε πως η Ελλάδα θα χάσει με μεγάλη διαφορά, οπότε το Ελλάδα +10,5 είναι ιδανικό για πρώτη επιλογή. Από εκεί και πέρα, πάμε να ποντάρουμε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη, οπότε το να ποντάρουμε στον Greek Freak είναι εξαιρετική επιλογή. Το λάιν του εξάλλου είναι χαμηλό. οπότε πάμε να ποντάρουμε στο Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 22,5 πόντοι.

Στο Up Tempo που προβλήθηκε στο YouTube την Πέμπτη (18/7), μιλήσαμε πολύ για την Εθνική, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και όχι μόνο, με την κουβέντα μας να πηγαίνει σε πολλά θέματα της επικαιρότητας. Πατήστε εδώ για να δείτε ξανά το επεισόδιο με όλα όσα ανέλυσαν Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Ζάκκας!

Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στις επιλογές μας για το Μακροχρόνιο Στοίχημα Ολυμπιακοί Αγώνες:

Ελλάδα +10,5

Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 22,5 πόντοι

To συγκεκριμένo bet builder μας πληρώνει με απόδοση 1.60 στην StoiximanStoiximan Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;