ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Ευκαιρίες είχε, αλλά το γκολ ήρθε στο φινάλε του ημιχρόνου. Το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άγιαξ δεν πήγε όπως το περιμέναμε, παρότι φάνηκε να το διαβάζουμε σωστά. Θα πάμε όμως σήμερα με τα επίσημα, αφού ξεκινά η σεζόν στο Βέλγιο. Το Σούπερ Καπ διεξάγεται στο «Γιαν Μπρέιντελ» και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ταμείο. Εμείς, βέβαια, στο Κλαμπ Μπριζ-Σεν Ζιλουάζ θα πάμε με το ρίσκο γιατί μας αρέσει. Και αυτό το ειδικό που εντοπίσαμε στη Stoiximan είναι… μούρλια!

Εδώ μπορείτε να δείτε ξανά το πρόσφατο “UpTempo” στο κανάλι μας στο YouTube με όλες τις καυτές εξελίξεις από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό! 

Η σεζόν για τις δύο ομάδες κύλησε ιδανικά. Η Κλαμπ Μπριζ έφτασε να κάνει φοβερό ντεμαράζ και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Παράλληλα, βρέθηκε στα ημιτελικά του Conference League αλλά αποκλείστηκε οριακά από τη Φιορεντίνα. Ξόδεψε στο μεταγραφικό παζάρι 25 εκατ. ευρώ, παίρνοντας μεταξύ άλλων τον δικό μας, Χρήστο Τζόλη. Έκανε ποιοτικές κινήσεις, ενώ πούλησε κιόλας βγάζοντας σχεδόν 35 εκατ. ευρώ. Κορυφαία πώληση αυτή του Ιγκόρ Τιάγκο στην Μπρέντφορντ με 33.000.000.

Η Σεν Ζιλουάζ από τη μεριά της κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου. Δεν κατάφερε να παλέψει για τον τίτλο ως το τέλος, έκανε άλλη μια αξιοπρεπέστατη πορεία όμως. Έχει κερδίσει ξανά τη συμμετοχή της στην Ευρώπη και δείχνει πως έχει το σωστό πλάνο ως ομάδα. Λίγες κινήσεις για να μπαλώσει κάποια κενά, θέλει μερικές ακόμη, ενώ έχασε και τον βασικό της στράικερ. Ο Γκούσταφ Νίλσον πουλήθηκε με 6,4 εκατ. ευρώ στη σημερινή της αντίπαλο!

Το Κλαμπ Μπριζ-Σεν Ζιλουάζ έχει στα μάτια μας φαβορί. Αυτό των πρωταθλητών απέναντι στους Κυπελλούχους. Και θα ποντάρουμε σε κάτι ρισκαδόρικο, αλλά με βαρβάτη απόδοση.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σκορ πολλαπλών επιλογών (2-1, 3-1, 4-1) σε απόδοση 5.10 στη Stoiximan.

Εναλλακτικά, ο άσσος στο 2.10 είναι καλή επιλογή με μικρότερο ρίσκο.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;