ΜΠΑΣΚΕΤ



Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του Amerikanos24. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν, η τελετή έναρξης απέχει μία εβδομάδα και οι επιλογές για το τουρνουά στη Γαλλία συνεχίζονται. Αυτή τη φορά θα κάνουμε focus σε ένα pick με αξία, που αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο σούπερ σταρ της Εθνικής Ομάδας και των Μιλγουόκι Μπακς είναι ορεξάτος και στο Προολυμπιακό Τουρνουά πήρε αγωνιστικό ρυθμό, που είχε ανάγκη μετά τον τραυματισμό του. Παράλληλα, ο Βασίλης Σπανούλης φαίνεται έτοιμος να βρει τρόπους να τον εκμεταλλευτεί πολύ καλύτερα, σε σχέση με τους προηγούμενους τεχνικούς της «γαλανόλευκης».

Ο κυρίαρχος “Greek Freak” αναμένεται να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη φάση των Ομίλων στην Λιλ, με την «επίσημη αγαπημένη» να φιλοδοξεί να προκριθεί στα νοκ – άουτ, που θα γίνουν στο Παρίσι.

Θυμίζουμε πως τα στατιστικά του Γιάννη Αντετοκούνμπο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο ΝΒΑ ήταν τα εξής: 30,4 πόντοι, 11,5 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ ανά ματς. Μάλιστα, ο “Giannis” μετράει στην καριέρα του στον «μαγικό κόσμο» 407 double – double.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Στο Pamestoixima.gr προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση το over 1,5 double – double του mega star του ελληνικού μπάσκετ. Η Ελλάδα έχει μπροστά της μίνιμουμ τρεις αγώνες (φάση Ομίλων) και άπαντες ελπίζουμε πως θα φτάσει στα νοκ – άουτ και θα δώσει κι άλλα παιχνίδια επί γαλλικού εδάφους.

Ο Αντετοκούνμπο είναι παίκτης που μπορεί να «καθαρίσει» το σχετικό pick ακόμα και από τα πρώτα δύο ματς της «γαλανόλευκης», απέναντι στον Καναδά και την Ισπανία. Θεωρούμε αυτή την επιλογή πολύ ελκυστική και το 2.25 της απόδοσης την κάνει ένα special bet για εμάς. Γι’ αυτό και θα την αγοράσουμε.

Από εκεί και πέρα, εδώ μπορείτε να δείτε ξανά το πρόσφατο “UpTempo” στο κανάλι μας στο YouTube, μαζί με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη. Η παραμονή του Κέντρικ Ναν και του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, η πρόθεση του Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο στον Εργκίν Αταμάν, οι εξελίξεις στην υπόθεση Ολυμπιακός – Σάσα Βεζένκοφ και οι «ερυθρόλευκες» ματιές στην αγορά…

Ανακεφαλαίωση:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Over 1,5 double – double του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο 2.25 στο Pamestoixima.gr.

Καλές επιλογές και κέρδη σε όλους.

– GZ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;