ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Εξαιρετικά εκτυλίχθηκε η χθεσινή ημέρα. Στραφήκαμε στα προκριματικά του Europa League και το Goal/Goal στο Ζίρα-Σέριφ Τίρασπολ επιβεβαιώθηκε με άνεση. Σε απόδοση 1.85 μάλιστα! Ασφαλώς, όσο περνούν οι εβδομάδες που διανύουμε θα ασχολούμαστε ολοένα και περισσότερα με τα προκριματικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ιδιαίτερα των ελληνικών ομάδων. Άλλη μία δικιά μας ομάδα μπαίνει στο στόχαστρο, στο Άγιαξ-Ολυμπιακός. Πρώτο ερυθρόλευκο φιλικό στην προετοιμασία, η Stoiximan το προσφέρει για ποντάρισμα και αυτό μας αρέσει.

Εδώ μπορείτε να δείτε ξανά το πρόσφατο “UpTempo” στο κανάλι μας στο YouTube με όλες τις καυτές εξελίξεις από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό! 

Ο Άγιαξ ασφαλώς και είναι πιο μπροστά σε θέμα προετοιμασίας, αφού ξεκινά νωρίτερα το πρωτάθλημα. Έχει μάλιστα και προκριματικά να δώσει, στα οποία μπαίνει από την ερχόμενη εβδομάδα. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα με τον Φαριόλι στον πάγκο, ο Αίαντας προσπαθεί να επαναφέρει το ποδόσφαιρο κατοχής. Έχει τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα φιλικά του, ενώ αυτό με τον Ολυμπιακό είναι η πρόβα τζενεράλε. Διότι παίζει σε μία εβδομάδα με την Βοϊβοντίνα.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του ούτε δέκα ημέρες δεν έχει που ξεκίνησε προετοιμασία. Λογικό, αφού φέτος παίζει κατευθείαν στους ομίλους του Europa League, ως κάτοχος του Conference. Παρόλα αυτά, ο Μεντιλίμπαρ δεν φοβάται να ρισκάρει με δυνατά φιλικά από την αρχή. Παρότι μάλιστα δεν έχει και το ρόστερ σχεδιασμένο, αφού του λείπουν πολλές επιλογές και μάλιστα ενδεκαδάτες. Θέλει να δοκιμάσει τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές όπως και τους μικρούς από τη χρυσή φουρνιά που σήκωσε το Youth League. Θα βγάλει, ασφαλώς, κούραση καθώς είναι στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Δεν τον νοιάζει, όμως, το αποτέλεσμα αφού θέλει να δει τη σωστή νοοτροπία να υπάρχει εξ αρχής.

Παιχνίδι που έχει φαβορί και αουτσάιντερ, κυρίως λόγω του σταδίου της προετοιμασίας που βρίσκεται κάθε ομάδα. Θα έχει καλό ρυθμό εξ αρχής, με τις δύο ομάδες να αρέσκονται να πιέζουν ψηλά και να παίζουν με ένταση. Οπότε και το γρήγορο γκολ δεν αποκλείεται να έρθει στο ματς.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Άγιαξ-Ολυμπιακός: Γκολ μέχρι και το 27:59 (1.80) Stoiximan

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DISCORD ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΙΛΗ

  • 76%
    ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • 67%
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • 72%
    NFL NFL
  • 70%
    MLB MLB

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ
;